a tam wstyd ja pykam po 0,01 lotaMaciejWLKP pisze:przebijam Ciekk.dreamer pisze:ja kulturalnie po 0,1 lota, od lutego prawdopodobnie spróbuje na 0,2 lota!
teraz wstyd będzie sie odzywać

hej
a tam wstyd ja pykam po 0,01 lotaMaciejWLKP pisze:przebijam Ciekk.dreamer pisze:ja kulturalnie po 0,1 lota, od lutego prawdopodobnie spróbuje na 0,2 lota!
teraz wstyd będzie sie odzywać
150 pips do uśredniania to musisz uwzględnićroberttheus pisze:kabel jest tak wysoko że shock wchodzę w skę
może na newconnect by to przeszło , ale w USA też są spółki na takich rynkach gdzie można szaprać 1% takimi wejściami , to sie jednak szybko weryfikuje i ciężko z takich pozycji potem wyjść sensownie , to nie te czasy. na spółkach o dużej płynności tego nie zrobisz nawet jakbyś miał 10MLN nikt nie pozwoli Ci z takiego czegoś uciec z zyskiem bo wszyscy sie zorientują o co chodzi. Na forexie nie masz takich regulacji nie wiesz kto jest odpowiedzialny za tą podbitke dopóki sie nie przyzna , na parkiecie dowiem sie w 10 min kto sobie własnie to kupił żeby mniej wiecej wiedzieć o co mu chodzi.Matthew414 pisze: Schemat ten sam, ale tam jak ktoś ma 10 000 USD to nie pobuja spółką...a u nas może sporo zrobić
coś podobnego mi własnie kolega podesłałBemowo1 pisze:Trzeba uważać na taki schemat - oandianom teraz mogą flaki wypruć
do 1.6717 tu upatruję maksimum - czyli ponad sl morganów
jedyna różnica to czas do stop out'uBemowo1 pisze:Na prawdę nie rozumiem co ma do tego dżwignia - 1 pips przy 0,1 ma we wszystkich wariantach dźwigni taką samą stratę/zysk
nom poczekajmy na rozwój sytuacji sygnału nie ma więc nic nie róbmy równie dobrze mogą sufit rozwalić jak dużo chętnych dawców na rynku znajdąBemowo1 pisze:Trzeba uważać na taki schemat - oandianom teraz mogą flaki wypruć
do 1.6717 tu upatruję maksimum - czyli ponad sl morganów
dokładnie.Ciapul pisze:jedyna różnica to czas do stop out'uBemowo1 pisze:Na prawdę nie rozumiem co ma do tego dżwignia - 1 pips przy 0,1 ma we wszystkich wariantach dźwigni taką samą stratę/zysk