Czy ktoś rozumie co Tomek miał na myśli w analizie i jakie wnioski z niej płyną?Tomasz196407 pisze:kabel może troche inaczej ?
Na marginesie dodam, że analiza jest poprawna!!! (pomijając A i B)
W miejscu B powinno być C/2
Czy ktoś rozumie co Tomek miał na myśli w analizie i jakie wnioski z niej płyną?Tomasz196407 pisze:kabel może troche inaczej ?
psie syny, .... sucze mordy zawszone.... nie jeden pewnie klepnie Bena w dupke, i powie.. GOOD JOB!... thanks a lot!... i suck my cock...Nowy123 pisze:http://www.zerohedge.com/news/2014-01-2 ... s-peasants
chlopaki maja spotkaniepowinni kupic BERNANKE kosz owoców z podziekowaniam za drukowanie i tworzenie efektu bogactwa na ktorym elita zarobila krocie
Bemowo1 pisze:Czy ktoś rozumie co Tomek miał na myśli w analizie i jakie wnioski z niej płyną?Tomasz196407 pisze:kabel może troche inaczej ?
że dzisiaj jest top topów (warunek nie możemy pokonać ostatniego maksimum)Budyn pisze:Bemowo1 pisze:Czy ktoś rozumie co Tomek miał na myśli w analizie i jakie wnioski z niej płyną?Tomasz196407 pisze:kabel może troche inaczej ?
no weź powiedz
Ty to jednak rozumiesz ludzkie potrzebyBOCZEK pisze:może jeszcze was do domu odwieźć
spoooro bliżej. ja buduje drabinki na %składowy więc zupełnie inna taktyka. odwracając twój trejd musiałbym czekać gdzieś na 10000pkt , a tak nie da radyarchog pisze:tp mam 9300, a ty jakie tp? zobaczymy czyje pierwsze wskoczy.krinvest pisze:Nie pękaj , albo ty wezmiesz moje pieniądze , albo ja twoje. Co w rodzinie to nie zginiearchog pisze:
oj, to nie dobrze, bo ja na S na Daxie siedzę dość mocno.
nie wiem na jakim interwale to masz , ja moge czekać nawet tydzień także na spokojnie.
pozdr.
że skonczyli dużą trojke?Bemowo1 pisze:Czy ktoś rozumie co Tomek miał na myśli w analizie i jakie wnioski z niej płyną?Tomasz196407 pisze:kabel może troche inaczej ?
Nie. zakończyliśmy 5 fal wzrostowych a obecna konsolidacja to korekta pierwszej fali spadkowej!!!!!!pedro pisze:że skonczyli dużą trojke?Bemowo1 pisze:Czy ktoś rozumie co Tomek miał na myśli w analizie i jakie wnioski z niej płyną?Tomasz196407 pisze:kabel może troche inaczej ?