DayTrading: Środa 22.01.2014
Re: DayTrading: Środa 22.01.2014
Kangur niech daje na 8900 i s
No edek zaszalał, na H4 świece jak sobie rano zobaczyłem to faktycznie nie wyglądało to prospadkowo.
Teraz jak się eur/usd wywynie przez H4 w górę to może być ostro w lutym - 1,4065
Teraz jak się eur/usd wywynie przez H4 w górę to może być ostro w lutym - 1,4065
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Już nie będzie - wzrosty przespane - alarm odwołany - kabel wtedy do 1.71 musiałbyy dojechaćyeahman pisze:No edek zaszalał, na H4 świece jak sobie rano zobaczyłem to faktycznie nie wyglądało to prospadkowo.
do zielonego prostokąta powinniśmy dojechać, ale wyżej - będzie ciężko - edek przespał wzrosty które mają miejsce na kablu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2014, 14:37 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
Edek max jakie osiagnie to 1.3595~ z tego miejsca bedzie mocna laga w dół, rynek zweryfikuje, ja pod to gram, tak samo na Kablu juz robie drabinke delikatnymi pozycjami, coby jak mu odwalilo to wytnie bez wiekszych stratBemowo1 pisze:Już nie będzie - wzrosty przespane - alarm odwołanyyeahman pisze:No edek zaszalał, na H4 świece jak sobie rano zobaczyłem to faktycznie nie wyglądało to prospadkowo.

- krzychu3_1989
- Pasjonat
jak tam złoto widzimykrinvest pisze:dawać te indeksy ejscze troche do góry bo przespałem szczyt

Budowanie tej podpory na H1 nie wygląda mi na drobną korektę tylko na stabilną podporę.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
teoretycznie 20 pipsów w dół i masz mocny sygnał na SBemowo1 pisze:Już nie będzie - wzrosty przespane - alarm odwołanyyeahman pisze:No edek zaszalał, na H4 świece jak sobie rano zobaczyłem to faktycznie nie wyglądało to prospadkowo.

-- Dodano: śr 22-01-2014, 15:38 --
na edwardzie oczywiscie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
- Fanatyk
witaj, a jaki jest trendkrzychu3_1989 pisze:jak tam złoto widzimykrinvest pisze:dawać te indeksy ejscze troche do góry bo przespałem szczytczy lecimy na 1220
czy zmieniamy trend

h4, gold... https://www.tradingview.com/x/4TjYwtTt/krzychu3_1989 pisze:jak tam złoto widzimykrinvest pisze:dawać te indeksy ejscze troche do góry bo przespałem szczytczy lecimy na 1220
czy zmieniamy trend
oznaczenia fal, trade mark Bemowo1

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Oczekujące mam na 1237 S i na 1244 L , zobaczymy co pokazą.krzychu3_1989 pisze:jak tam złoto widzimykrinvest pisze:dawać te indeksy ejscze troche do góry bo przespałem szczytczy lecimy na 1220
czy zmieniamy trend
Dobrze wygląda US100 na L. i jpn 225
Ostatnio zmieniony 22 sty 2014, 14:40 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.