DayTrading: Poniedziałek 20.01.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 20.01.2014
Ale nudy,
Przychodzi do lekarza naga kobieta z szyną w ręku - Lekarz się pyta co pani jest?
TORANAGA
Przychodzi do lekarza naga kobieta z szyną w ręku - Lekarz się pyta co pani jest?
TORANAGA
tak , na szczęscie zrozumiale. Złoto rządzi sie troche innymi prawami , generalnie baaaaardzo duży wpływ maja teraz raporty korporacji wydobywczych i tego typu zjawisk , do tego 2 najwiekszych graczy na rynku czyli Chiny i Indie z nienasyconym apetytem praktycznie sterują rynkiem. Generalnie odnosze wrażenie , że granie na złocie w godzinach nocnych nie wymaga jakichś wybitnych umiejętności, w dzien co innego , pazerność i złodziejstwo robi swoje wiadomoTomasz196407 pisze: witaj,
uzyłem sformułowania niewłasciwie, co do przewidywania ruchu, z tym sie nie zgodze,
potrafi zaskakiwać i to swoją gwałtowoscią, pamietam ruch spadkowy jakis czas temu poprzedzony ruchem w góre jakies 15$, w zaden sposób nie pasujace do tego ruchu(mam na mysli rozliczenie), po czym nasta pił własciwy ruch spadkowy tak gwałtowny ze z poziomu 1355 zleciał do 1270
mam taka teorie nt temat że ustawiaja sie do ruchu na pewnych poziomach fibo i wyczekuja na dane,
po danych nastepuje ruch bardziej wynikajacy z Af niz z rozliczenia At, ale obie analizy sie zazebiaja, nie wiem czy zrozumiale to napisałem

Na złocie w sumie są "cięższe" loty niż na EUR/USD czy w ogole na walutach. nie dźwigam złota tak jak walut wiec nawet chwilowe czyszczenie o 20-30 dolarów tak jak ostatnio nie robi na mnie wrażenia w sumie bo wiem , że i tak będzie po chwili cofka.
Dla zobrazowania różnicy wystarczy sobie zobaczyć co sie dzieje na wykresie np. H4 na kangurze i goldzie i porównać , na goldzie cały czas ten sam trend, widoczne elegancko zaznaczone korekty. a kangura miota jakby miał palpitacje serca, albo był małym chłopczykiem uciekąjcym przed księdzem. W Innych przypadkach w sumie to samo.

trzeba wysiłku i ciężkiej pracy , żeby je zdobyćyeahman pisze:Mnie raczej chodzi o takie abstrakcyjen stwierdzenie czemu to akurat w złocie ludzie sobie upodobali odzwierciedlenie waluty a nie np w platynieczy innym gownie
![]()
NIe da sie go podrobić.
ludzie zwyczajnie je kochają.
nadaje sie do wszystkiego od biżuterii po elektronike i inne rzeczy.
Jest miekkie
plastyczne
dobrze przewodzi prąd
nie utlenia się
nie rdzewieje.
platyny nie znali

Zwyczajnie jest idealne czego nie można powiedzieć o innych metalach

Każde pokolenia przeżywają okres kiedy złoto jest bezwartościowe i okres kiedy powraca do wartości. NIe czujcie sie wyjątkowi , bo w tej kwestii na pewno nie będziecie

aud/nzd niedługo sie skala tej ekspansji skończy
-- Dodano: 20 sty 2014, 22:20 --
kabel.
jedno z kilku rozwiązań ślamazarnie to wygląda, ale po pokonaniu topu może urwać
a zapomniałem o najważniejszym w piątek wspominałem o chorągiewce - stąd też bujanie w trójkącie
-- Dodano: 20 sty 2014, 22:20 --
kabel.
jedno z kilku rozwiązań ślamazarnie to wygląda, ale po pokonaniu topu może urwać
a zapomniałem o najważniejszym w piątek wspominałem o chorągiewce - stąd też bujanie w trójkącie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Matthew414
- Pasjonat
Re: Odp: DayTrading: Poniedziałek 20.01.2014
Wpadl mi L po 104.05 ... [FACE SAVOURING DELICIOUS FOOD]Nowy123 pisze:wyciagniecie USD JPY teraz marazm do 23 USA zamknieta i Azja ruszy oto pewnie znowu zdołuje USD JPY
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

- krzychu3_1989
- Pasjonat
skoro złotko takie proste to w którą stronę pójdzie jutro bo według dziennego powinno być dojście do 1265 i spadek tam wychodzi mi TL?
na edku Niedźwiedzie wyszły na wieczorny spacerek...
hmm?pr7emo pisze:na edku Niedźwiedzie wyszły na wieczorny spacerek...
brakuje danych, rynek jest oparty o analizę techniczną
eLkowicze realizują zyski przed sesją azjatycką
-- Dodano: pn 20-01-2014, 22:38 --
chyba wykrakałem
eLkowicze realizują zyski przed sesją azjatycką
-- Dodano: pn 20-01-2014, 22:38 --
chyba wykrakałem

no w koncu edziu ruszyl niech testuja 520
- uciekinier
- Pasjonat
Kiwi szakeje ,po danych
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka