Witam
Mam pytanie czy da się dodać więcej par walutowych na telefon na systemie windows mobile. Chodzi mi dokładnie o pary z jenem.
Mt4 na telefonie
Mt4 na telefonie
"Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
Re: Mt4 na telefonie
Jeśli Twój broker je obsługuje to jak najbardziej. Wchodzisz w symbole klikasz dodaj i wybierasz;-)
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
ale w telefonie w mam tylko 10 par walutowych i z jenem mam tylko dolara. Nie widzę opcji dodać innej waluty. może coś źle robię.
Kliknij i przytrzymaj palec/rysik na kwotowaniach. Powinna rozwinąć się lista, gdzie będziesz miał opcję wyświetlenia wszystkich instrumentów. Jak nic takiego się nie pojawi to poszukaj w opcjach. Da się na pewno dodać resztę symboli
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Próbowałem tego i nic. Jest to możliwe , że dlatego, że to demo?
Nie, działa to tak samo. Nie mam już żadnego urządzenia z Windows Mobile ale kiedyś miałem i pamiętam, że normalnie obsługiwane były wszystkie symbole. Na pewno jakiś sposób jest. Możesz spróbować napisać w tej sprawie do MetaQuotes.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam
W moim MT4, z tym że na innym systemie niż WindowsMobile, reszta par znajduje się pod przyciskiem + w prawym gornym rogu ekranu w zakładce z kwotowaniami.
W moim MT4, z tym że na innym systemie niż WindowsMobile, reszta par znajduje się pod przyciskiem + w prawym gornym rogu ekranu w zakładce z kwotowaniami.
- silveRbull
- Pasjonat
Mt4 na telefonie
Witam
Nie wiem jak z androidrm ale jest nowy odświeżony mobilny MT4 na użadzenia apple. Posiada nie tylko nowy desgin ale wiele dodatkowych narzędzi do analizy technicznej i kilka innych bajerów. Może wreszcie poza podglądaniem konta do czegoś wreszcie przyda się ta aplikacja..... Funkcjonalnością zbliżona została do tego co oferuje Trader Interceptor. Jednym słowem poza kowbojską czciątką - wymiata.....
Pozdrawiam
Nie wiem jak z androidrm ale jest nowy odświeżony mobilny MT4 na użadzenia apple. Posiada nie tylko nowy desgin ale wiele dodatkowych narzędzi do analizy technicznej i kilka innych bajerów. Może wreszcie poza podglądaniem konta do czegoś wreszcie przyda się ta aplikacja..... Funkcjonalnością zbliżona została do tego co oferuje Trader Interceptor. Jednym słowem poza kowbojską czciątką - wymiata.....
Pozdrawiam
Ja korzystam już dodatkowo na androidzie, mam interaktywne wykresy co ważne w czasie rzeczywistym, do tego funkcja zoomu i przewijania, nie wyobrażam sobie inaczej. Wskaźników technicznych najprawdopodobniej 30 jak kojarzę, na interfejsie mogę bezpośrednio przeprowadzać transakcje.