DayTrading: Poniedziałek 20.01.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 20.01.2014
A myślał w ogóle ktoś nad tym poco złoto jest tak drogie.. na co to komu.. 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
EUR/GBP - korekta wzrostowa zakończona wg Mnie. Trend mocny więc odbicie doprowadziło tylko do 23,6% fibo ostatnich spadków. Liczę na nowe minima. Może pomogę jutrzejsze słabszy ZEW i lepsze dane środowe z UK w środę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Matthew414
- Pasjonat
Test 123
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

CześćMatthew414 pisze:Test 123
Kurcze to przez tapatalk też można ? Nie mogłem znaleźć

opór
Tomasz196407 pisze: Pozdrawiam wszystkich grajacych na tym zółtym badziejstwie
czemu badziejstwie ? w sensie z jakiego punktu widzenia ? bo tak obiektywnie patrząc to chyba najłatwiejszy do grania walor na forexie i najbardziej przewidywalny. W tym czasie w którym złoto szło wjednym i tym samym kierunki pary walutowe i towary zdąrzyły 100 razy zmienić trend. Pozatym , to pieniądz do którego zawsze w końcu się wraca

nie jest przecież drogie. jest celowo niedowartościowane , żeby były pseudowzrosty gospodarcze bez pokrycia w niczymyeahman pisze:A myślał w ogóle ktoś nad tym poco złoto jest tak drogie.. na co to komu..

-
- Fanatyk
witaj,krinvest pisze:Tomasz196407 pisze: Pozdrawiam wszystkich grajacych na tym zółtym badziejstwie
czemu badziejstwie ? w sensie z jakiego punktu widzenia ? bo tak obiektywnie patrząc to chyba najłatwiejszy do grania walor na forexie i najbardziej przewidywalny. W tym czasie w którym złoto szło wjednym i tym samym kierunki pary walutowe i towary zdąrzyły 100 razy zmienić trend. Pozatym , to pieniądz do którego zawsze w końcu się wraca
uzyłem sformułowania niewłasciwie, co do przewidywania ruchu, z tym sie nie zgodze,
potrafi zaskakiwać i to swoją gwałtowoscią, pamietam ruch spadkowy jakis czas temu poprzedzony ruchem w góre jakies 15$, w zaden sposób nie pasujace do tego ruchu(mam na mysli rozliczenie), po czym nasta pił własciwy ruch spadkowy tak gwałtowny ze z poziomu 1355 zleciał do 1270
mam taka teorie nt temat że ustawiaja sie do ruchu na pewnych poziomach fibo i wyczekuja na dane,
po danych nastepuje ruch bardziej wynikajacy z Af niz z rozliczenia At, ale obie analizy sie zazebiaja, nie wiem czy zrozumiale to napisałem

Mnie raczej chodzi o takie abstrakcyjen stwierdzenie czemu to akurat w złocie ludzie sobie upodobali odzwierciedlenie waluty a nie np w platyniekrinvest pisze:nie jest przecież drogie. jest celowo niedowartościowane , żeby były pseudowzrosty gospodarcze bez pokrycia w niczymyeahman pisze:A myślał w ogóle ktoś nad tym poco złoto jest tak drogie.. na co to komu..

Co do eur/usd specjalistą nie jestem w LT ale wygląda to na walkę knału wzrosotwego D1 z wewnętrzynym spadkowym kanałem H4. Kto wygra? Bzdetne pytanie, trejder nie prognozuje - trejder reaguje

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
będą szukać po Indyjskich jubilerach...Nowy123 pisze:http://www.bankier.pl/wiadomosc/Niemcy- ... 41449.html