Prowokująca reklama Forex

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
uciekinier
Pasjonat
Pasjonat

Re: Prowokująca reklama Forex

Nieprzeczytany post autor: uciekinier »

Prowokująca reklama ? Kogo ma prowokować i do czego ? Po obejrzeniu wydaje mi sie ze : ma prowokować naiwniakow do tego jak łatwo,miło,szybko można zarobić na FX . Później jest w statystykach że 95% na FX traci kase ;) ;) ;)
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka

Awatar użytkownika
Forexopinie
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Forexopinie »

Prowokująca do dyskusji. Jak widać też udało się Ciebie zachęcić :).

W każdym razie w tym spocie zawarte są również momenty nerwowe, poczucie porażki, inwestycja czasu w naukę. A więc to wszystko nie wygląda tak różowo. A że spot musiał być krótki, to oczywiście wszystko musiało być skrócone do maksimum...

Generalnie celem było, aby za pomocą tego filmiku coś takiego jak "Forex" mogło dostać się do świadomości publicznej. Wiele osób nie ma pojęcia, że coś takiego w ogóle istnieje. Już nie chodzi o to, że na tym można zyskać, czy stracić. Chodzi o to, żeby w ogóle ludzie dowiedzieli się o czymś takim, mieli szansę spróbować swoich sił i zobaczyć, czy to im odpowiada.
FOREX OPINIE - społeczność, do której zapraszamy zarówno początkujących, jak i zaawansowanych traderów.

Adres www w profilu.

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

ale na nawigatorze to sami starzy wyjadacze, wiecznie niezadowoleni i oszukiwani, tutaj ta forma reklamy, nawet przyjemna o na luzie(podoba mi sie tez walor eukacyjny na samym poczatku drugiej czesci filmiku, zwiazany ze zblizeniem na apetyczne tylki naszych bochaterek) niezda egzaminu, forex malo kto traktuje jak postawienie paru zlotych w lotto raz w tygodniu, to juz chyba sebastian urbanski odwolujacy sie do wartosci rodzinnych robi bardziej wiarygodne wrazenie, proponuje wam pomysl za friko, najbardziej dojne krowy na forexie to raczej wg mnie nie napaleni studenci ktorzy snia o milionach ze 100zl i poznaniu waszych dziewczyn, ale raczej ojcowie rodzin ktorzy maja kredyt hipoteczny na 30 lat, a po splaceniu rat zostaje im niewiele na zycie, i tak miesiac po miesiacu zdaja sobie sprawe, ze juz przegrali zycie, ze nawet jak splaca za 30 lat ten dlug to beda szykowac sie na smierc, a i tak to wszystko g warte, to powinien byc wasz target, nastepna reklame moglbym sam wyrezyserowac, smutny kowalski, kolo 30tki, spotyka kolege, ktory oprocz rat za mieszkanie musi placic alimenty na 2 dzieci chciwej harpii, ale sie nie martwii bo zarabia na forex i mowi do naszego kowalskiego ty tez tak mozesz!, do tego dodac odwolanie do wartosci rodzinnych(w stanach nawet przed mordobiciem w ufc jest odwolanie do wartosci rodzinnych), i lowic naiwniakow :):)

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

Obawiam się, że posiadacze kredytów hipotecznych we frankach mogą mieć awersję do ryzyka kursowego.

Wysłane z mojego ME172V przy użyciu Tapatalka

beyond

Nieprzeczytany post autor: beyond »

sureshot pisze:ale na nawigatorze to sami starzy wyjadacze, wiecznie niezadowoleni i oszukiwani, tutaj ta forma reklamy, nawet przyjemna o na luzie(podoba mi sie tez walor eukacyjny na samym poczatku drugiej czesci filmiku, zwiazany ze zblizeniem na apetyczne tylki naszych bochaterek) niezda egzaminu,
Reklama nie jest po to, żeby być - ma ona pokazać, dlaczego reklamowany produkt jest warty uwagi. A co ta "reklama" z filmiku mówi na temat produktu? Dokładnie to nic.

Mam nadzieję, że jednak nie wyreżyserujesz jakiekolwiek reklamy, bo twoje zapowiedzi wieszczą totalną klapę.

-- Dodano: 17 sty 2014, 15:21 --
DigitalSmoke pisze:Obawiam się, że posiadacze kredytów hipotecznych we frankach mogą mieć awersję do ryzyka kursowego.
Jak coś pójdzie nie tak na foreksie, to zażądają od banku usztywnienia kursu i zwrotu różnicy, jak to teraz mają bezczelność robić.

Koszmarek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Koszmarek »

Mnie sie podoba :D

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

beyond pisze:Reklama nie jest po to, żeby być - ma ona pokazać, dlaczego reklamowany produkt jest warty uwagi. A co ta "reklama" z filmiku mówi na temat produktu? Dokładnie to nic.
Mało która reklama w dzisiejszych czasach mówi coś o produkcie, zazwyczaj tylko zachęca do samodzielnego testowania produktu ( np reklama aliora z padem od konsoli ) i tak samo jest w tym przypadku i kontrowersyjną bym ją nie nazwał chyba ze chodzi o te zbliżenia na tyłek :D

ODPOWIEDZ