z drugiej strony dla eksportu świetnie... to jest to, czego aktalnie potrzebuje funt i spodziewam się tego typu stwierdzeń w najbliższych komunikatach z BoE...grz3siek pisze:Bezpośredniość robi wrażenie.
ale miedzy 2.25 a 3.00 jest wielka luka
DayTrading: Poniedziałek 20.01.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 20.01.2014
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Wiem, jesteśmy w 0 point - bardzo trudne miejse, pogranicze zmiany trendu wysokiego rzędu.Wuza pisze:Co do Kabla to byłbym raczej ostrożny z prognozowaniem dalszych mocnych wzrostów ~
https://www.tradingview.com/x/9F3EkljR/
1,645-5 nie powinno tak łatwo dać drogi do dalszych wzrostów.
Co prawda, istnieje jeszcze inny świat 3D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja bym raczej optował za światem DT (double top z zasięgiem ~6345)Bemowo1 pisze:Co prawda, istnieje jeszcze inny świat 3D
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
kilka dni konsoli nas czeka - o całkiem dużej amplitudzieCiapul pisze:ja bym raczej optował za światem DT (double top z zasięgiem ~6345)Bemowo1 pisze:Co prawda, istnieje jeszcze inny świat 3D
1.6345 taki poziom już pogrąży kabla - ale wcześniej mocne wsparcie 1.6365
od ostatniego protokołu z posiedzenia BoE uważam, że to właśnie bank centralny pogrąży kabla...Bemowo1 pisze:1.6345 taki poziom już pogrąży kabla
W srode ważna dane - rynek pracy za grudzień (dane mogą być bardzo dobre w ślad za rekordową sprzedażą detaliczną) oraz protokół z posiedzenia BOE (obawiam się, że może osłabić funta)Bemowo1 pisze:kilka dni konsoli nas czeka - o całkiem dużej amplitudzieCiapul pisze:ja bym raczej optował za światem DT (double top z zasięgiem ~6345)Bemowo1 pisze:Co prawda, istnieje jeszcze inny świat 3D
1.6345 taki poziom już pogrąży kabla - ale wcześniej mocne wsparcie 1.6365
e/u - czas na 3580
pokonajmy 1.6457 i temat będzie oczywisty - konsola korekta i mega upMarcin30 pisze:
W srode ważna dane - rynek pracy za grudzień (dane mogą być bardzo dobre w ślad za rekordową sprzedażą detaliczną) oraz protokół z posiedzenia BOE (obawiam się, że może osłabić funta)
-- Dodano: 20 sty 2014, 14:17 --
gold
witam po łikendzie waćpanów.
czas na kontynuację trendów na eur.
czas na kontynuację trendów na eur.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
te Twoje dwa czerwone poziomy wydają się mi być realne, jednak potem to już nie bardzo widzę argumenty za eu...molmomas pisze:czas na kontynuację trendów na eur.