kabel - to samo widzę.... ale miejsce.......karnak pisze:Złotko i kabelek:

pierwsze 2-3 godziny handlu będą przeciwne do trendu tygodniowego - warunek - brak mega luki
edka wrzucałeś
kabel - to samo widzę.... ale miejsce.......karnak pisze:Złotko i kabelek:
pokonajmy najpierw 1.3500Nowy500 pisze:tak jak mowilem inflacja w eu jest niska, a w usa wysoka; usa bedzie podnosic stopy procentowe, eu down ewidentnie, grac na spadki nalezy, i zarabiać. Spadki do 1.3050 przynajmniej.
edit:wogule to jądro bedzie jak pierwszy raz w historii usa bedzie mialo wieksze stopy procentowe niz strefa euro.. wiaze sie to z mega spadkową świeczką.
spoko brakuje tylko 37 pipsow na moim foreksieBemowo1 pisze:pokonajmy najpierw 1.3500Nowy500 pisze:tak jak mowilem inflacja w eu jest niska, a w usa wysoka; usa bedzie podnosic stopy procentowe, eu down ewidentnie, grac na spadki nalezy, i zarabiać. Spadki do 1.3050 przynajmniej.
edit:wogule to jądro bedzie jak pierwszy raz w historii usa bedzie mialo wieksze stopy procentowe niz strefa euro.. wiaze sie to z mega spadkową świeczką.
jak dla mnie trend jest jeszcze wzrostowyfrytek pisze:Czy myślicie że na edku możemy mieć zmiane trendu po przebiciu 1.3570
Bemowo1 pisze:jak dla mnie trend jest jeszcze wzrostowyfrytek pisze:Czy myślicie że na edku możemy mieć zmiane trendu po przebiciu 1.3570
a z perspektywy tygodnia???Nowy500 pisze:Bemowo1 pisze:jak dla mnie trend jest jeszcze wzrostowyfrytek pisze:Czy myślicie że na edku możemy mieć zmiane trendu po przebiciu 1.3570
dlatego ze trend jest wzrostowy patrzac z perspektywy d1, jednak korekta tego trendu moze byc b. głęboka