rafmax pisze:Ciapul pisze: funt jest w miejscu, w którym lepiej go sprzedać niż kupić
nie zgadzam sie
jankesi walczą z tą tygodniową świecą i bronią się przed formacją wyłamania na wykresie tygodniowym. zamknięcie w okolicach 1810-15 zwiastowałoby odwrócenie trendu. Tak więc mają o co walczyćNowy123 pisze:Damian77 pisze:na daxie fut strzaly w gore na kilkanascie pkt ktorych nawet na cfd nie bylo
do 62 ver 50 % spadków
moze sie dziac
pamietaj SP500 teraz pobija pod zamkniecie SUE a tygodniowka swieca trzeba jakos js wypicowac
na long week![]()
jak jak pisalem skasowalem zyski z DAX na ty mzjezdzie zamknale tez to z 750 i czekam na ruch w nastepnym tygodniu
zobaczymy czy analogi sie powtórzy na SP500
edek to palant.krinvest pisze:złoto idzie jak na smyczy , a wy rozmyślacie nad jakims edkiem![]()
zgadza się , dlatego stwierdziłem , ze nie bede sie użerał z palantami i zrywam z nim kontakt.Bemowo1 pisze: edek to palant.
złoto dzień się jeszcze nie skończył - myślałem, że mocniej strzeli, a opory i tl blisko
tez obastaiwm ze to byl efekt GRUDNIA swiat i ze nastepne beda juz gorsze ale czy jeszcze nie namieszaja jak BEMOWO piszeszczudlo6 pisze:dość już tej żenady na kablu, po słabych danych makro z ostatnich tygodni wydaje się że to było ostatnie jego tchnienie... Jeśli świeca dzienna zamknie się w przedziale 1,6350-1,6400 w przyszłym tygodniu bedzie kontynuacja spadków... zobaczymy :] eSka otwarta na poziomie 1,6450 tp 1,6270...
Tez mi sie wlasnie wydaje ze sie jeszcze dzien nie skonczyl. W perspektywie czasu na pewno pojdzie w gore ale w miedzyczasie pewnie jeszcze kilka razy bedzie w okolicach 1220 (dane z Chin)....( hehe tam mam TP na S) a L bez TP ale zysk juz zabezpieczonyBemowo1 pisze:edek to palant.krinvest pisze:złoto idzie jak na smyczy , a wy rozmyślacie nad jakims edkiem![]()
złoto dzień się jeszcze nie skończył - myślałem, że mocniej strzeli, a opory i tl blisko