-- Dodano: czw 16-01-2014, 23:12 --
po sesji SP500 futy w dol

na Kolegi zdjęciu ten rgr słabo wygląda.rafmax pisze:Bemowo1 pisze:słabo to wyglądaMarcin30 pisze:edek - potencjalny RGR na H1?
od 1,3625 strefa podazy z h1...
why?Nowy123 pisze:http://www.forexlive.com/blog/2014/01/1 ... o-do-more/
-- Dodano: czw 16-01-2014, 23:12 --
po sesji SP500 futy w dol
fajne masz na wykresie figurki: płomień, liść oraz lewe uchoyeahman pisze: To tyle ode mnie, ciekawe sesje są ostatnimi dniami (p@pieprz@ne w ch@j) przynajmniej coś się dzieje ale na takie coś to ja lubię patrzeć a nie grać.
yeahman pisze:Ja na jutro plan mam taki : pozostać poza rynkiem.
W dniu dzisiejszym od rana miałem pozycie L z wygenerowanego w nocy sygnału kupna. Dzięki Bogu fajnie się zakończyła.
Natomiast moj system w dniu dzisiejszym wygenerował 6 sygnałów - wszystkie błędne. Tak czy inaczej mam filtr który informuje że sygnał należy zignorować ale sam fakt powstania 6 błędnych to jakaś masakra. Wniosek jeden - nie liczyłbym na sugerowanie się analizą techniczna grając DT czyli 1M lub 5M bo może się to źle skońćzyć. Wg mnie obecnie eur/usd jest pod mocnym wpływem dżilionów rzucanych z rękawa wiec może być sporo wypaczeń i anomalii.
To tyle ode mnie, ciekawe sesje są ostatnimi dniami (p@pieprz@ne w ch@j) przynajmniej coś się dzieje ale na takie coś to ja lubię patrzeć a nie grać.
yeahman pisze:Ja na jutro plan mam taki : pozostać poza rynkiem.
W dniu dzisiejszym od rana miałem pozycie L z wygenerowanego w nocy sygnału kupna. Dzięki Bogu fajnie się zakończyła.
Natomiast moj system w dniu dzisiejszym wygenerował 6 sygnałów - wszystkie błędne. Tak czy inaczej mam filtr który informuje że sygnał należy zignorować ale sam fakt powstania 6 błędnych to jakaś masakra. Wniosek jeden - nie liczyłbym na sugerowanie się analizą techniczna grając DT czyli 1M lub 5M bo może się to źle skońćzyć. Wg mnie obecnie eur/usd jest pod mocnym wpływem dżilionów rzucanych z rękawa wiec może być sporo wypaczeń i anomalii.
To tyle ode mnie, ciekawe sesje są ostatnimi dniami (p@pieprz@ne w ch@j) przynajmniej coś się dzieje ale na takie coś to ja lubię patrzeć a nie grać.