DayTrading: Czwartek 16.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 16.01.2014
a po co Ci to?
tylko tak mnie te dwa szczyty zastanwiają, cóż bedziemy grali to co rynek da
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Kazimierz S
- Pasjonat
Dobrze że udało mi się dzisiaj wyskoczyć z części szortów na parach złotowych, choć nie ze wszystkich... Będę miał jeszcze okazje w tym miesiącu ??
-- Dodano: 16 sty 2014, 18:10 --
Chyba nie
-- Dodano: 16 sty 2014, 18:10 --
Chyba nie

Miód kupuj tylko Polski.
kabel,
zaraz wyjdą dołem z konsoli
zaraz wyjdą dołem z konsoli
Boczek to weryfikacja.BOCZEK pisze:a po co Ci to?
Ot tyle.
Albo grasz real i stawiasz za słowami swoje pieniądze albo jesteś bajkopisarzem.
Amen.
Bajkopiszrzy tu multum więc łatwo przetrwać, gorzej jak ktoś powie 'sprawdzam'.
USD/CHF, NZD/UDF (bemowo1), DOW-MAR-14 - wszystko SELL.
Wyśmiewane Oandianskie podejście.
Pozdrawiam i grajcie tak dalej, eliot i inne pierdoły...
P/S A na G/U to nie koniec....
rano wstawiałem analize. jak ktos nie widział albo zapomniał, jest tu:
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p643877
a w załaczniku pieknie widac jak cena zareagowała na strefe podazy. w punkt i zwała.
jak dotad jak "po sznurku"
a w załaczniku pieknie widac jak cena zareagowała na strefe podazy. w punkt i zwała.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
naprawdę myślisz ze siedział bym 3 lata na forum i nadal grał na demie? Ja już swoje zarobiłem, swoje przegrałem, nie potrzebuje nikomu nic udowadniać
nie chcesz nie czytaj, jest opcja ignoruj użytkownika...
a jak by co to i tak wolę posłuchać dobrego anal i tyka, niż nie zarabiającego tradera. Nie wiem jakie masz doświadczenie na fx, ale na forum jesteś od niespełna dwóch tygodni (no chyba ze zmienisz nik co 2 tygodnie), posiedzisz trochę poczytasz, zobaczy kto komu bajki wciska a kto robi dobre analizy ...
poza tym mogę zrobić analizę, ale pod nią nie zagrać, bo za dwie godziny sytuacja się zmieni...

a jak by co to i tak wolę posłuchać dobrego anal i tyka, niż nie zarabiającego tradera. Nie wiem jakie masz doświadczenie na fx, ale na forum jesteś od niespełna dwóch tygodni (no chyba ze zmienisz nik co 2 tygodnie), posiedzisz trochę poczytasz, zobaczy kto komu bajki wciska a kto robi dobre analizy ...
poza tym mogę zrobić analizę, ale pod nią nie zagrać, bo za dwie godziny sytuacja się zmieni...
Ostatnio zmieniony 16 sty 2014, 18:21 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
a kolega to z jakieś szklanej kuli wróży czy jak?muezzin pisze:
P/S A na G/U to nie koniec....

-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

tylko rano pokazałeś int dzienny- przedział dość szeroki = grunt, że działarafmax pisze:rano wstawiałem analize. jak ktos nie widział albo zapomniał, jest tu:
Brawo rafmax,rafmax pisze:rano wstawiałem analize. jak ktos nie widział albo zapomniał, jest tu:
Oandianin siedzi z drabinką kupna w okolicy 1.3520 od kilku dni.
Ostatnio zabrakło 3 pips na wejście i zarobienie 100 pkt. Mówi się trudno pompujcie gów..o a potem i tak wrócicie.
Cierpliwość, cierpliwość, cierpliwość...
Czekam jak nietoperz na moje poziomy drabinki...
po co tracisz czas na banały... nie pierwszy on i nie ostatniBOCZEK pisze:naprawdę myślisz ze siedział bym 3 lata na forum i nadal grał na demie? Ja już swoje zarobiłem, swoje przegrałem, nie potrzebuje nikomu nic udowadniaćnie chcesz nie czytaj, jest opcja ignoruj użytkownika...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...