DayTrading: Środa 15.01.2014
Re: DayTrading: Środa 15.01.2014
Duży może więcej 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
jutro trochę bujania - piątek upChris.ldn pisze:Duży może więcej
-- Dodano: 15 sty 2014, 23:23 --
i hoop up
Pytanie za 100 pkt, dokąd sięgnie korekta na edku ?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
ale masz na myśli korektę wzrostową czy spadkową?yeahman pisze:Pytanie za 100 pkt, dokąd sięgnie korekta na edku ?
wzrostową na M5
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
yeahman pisze:wzrostową na M5
1,3623vobstawiam

"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
a to nie wiemyeahman pisze:wzrostową na M5

przygotuj się na całkiem duże up
nawet na białą świecę, która zasłoni dzisiejszą czarną - ja na edku bez pozycji
Ostatnio zmieniony 15 sty 2014, 23:24 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak w sumie stracę kasę to chociaż moja psychika nie ucierpiBemowo1 pisze:a to nie wiemyeahman pisze:wzrostową na M5
przygotuj się na całkiem duże up

Dziś pierwszy post (mój) w tym temacie to edek wyłamujący się z trójkąta dołem - a teraz siedzę na buy wiec na koniec tematu edek wyłamujący sie górą - też z trójkąta

- Matthew414
- Pasjonat
Niezła sesja dzisiaj była. a ilu bohaterów .... 

pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

zwróć uwagę na średnie - jaki one mają wydźwięk - nie jest pro wzrostowyyeahman pisze:Jak w sumie stracę kasę to chociaż moja psychika nie ucierpiBemowo1 pisze:a to nie wiemyeahman pisze:wzrostową na M5
przygotuj się na całkiem duże uppodbudowałeś mnie
Dziś pierwszy post (mój) w tym temacie to edek wyłamujący się z trójkąta dołem - a teraz siedzę na buy wiec na koniec tematu edek wyłamujący sie górą - też z trójkąta