DayTrading: Poniedziałek 13.01.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 13.01.2014
dreamer gdzie ten cyrk ? 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
radeknl pisze:To nocka zarwana.Nowy123 pisze:nic czekam jak skosne dowala jeszcze jedna lage w dol i kolo 102 20 50 pomysle o L pod korekte
jest opcja tak ze 103 50 - 13 80 pod podciagniecie SP500 na jutro nic zobaczymy
- kk.dreamer
- Pasjonat
ul. niższa koło ronda broniewskiego, zapędzili się ze śmigłego rydza i się zdziwili, że ulica się zweżyla i jest problem z zawróceniemyeahman pisze:dreamer gdzie ten cyrk ?

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Idealne. Przecież ona "zarabia piniondze"Nowy123 pisze:przegladalm WP a tutaj reklama
http://www.newbie-trading.com/pl/?A=4789&B=393 hahaha
usmialem sie jak ona opisuje te wykresy

-- Dodano: 14 sty 2014, 00:27 --
dreamer a tak w ogóle to widzę że podobne rejony do moich

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- kk.dreamer
- Pasjonat
[/quote]
Ano całe zycie na Dąbrowie

Ano całe zycie na Dąbrowie

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
yeahman pisze:Idealne. Przecież ona "zarabia piniondze"Nowy123 pisze:przegladalm WP a tutaj reklama
http://www.newbie-trading.com/pl/?A=4789&B=393 hahaha
usmialem sie jak ona opisuje te wykresy![]()
![]()
-- Dodano: 14 sty 2014, 00:27 --
padlem az sobie odluchalem dwa razy hahahahaha
Nowy kurde ja buya na "e u er do u es de" posadziłem właśnie a przez ten filmik nie moge ze śmiechu SL ustawić 

yeahman pisze:Nowy kurde ja buya na "e u er do u es de" posadziłem właśnie a przez ten filmik nie moge ze śmiechu SL ustawić
Gie Be Pe / JEN czy Ce Ha F

my tu kurde kreslimy analizujemy a tam zalaczasz tylko Gie Be Pe/ JEN i zarabiasz
Ostatnio zmieniony 13 sty 2014, 23:35 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
A co to za znaczenie jak jest trend wzrostowy zaczyna się stąd do góry co widać że jest to linia trendu wzrostowaNowy123 pisze:yeahman pisze:Nowy kurde ja buya na "e u er do u es de" posadziłem właśnie a przez ten filmik nie moge ze śmiechu SL ustawić
a gdzie ustawiasz na Gie Be Jot / JEN czy Ce Ha F![]()
![]()

yeahman pisze:A co to za znaczenie jak jest trend wzrostowy zaczyna się stąd do góry co widać że jest to linia trendu wzrostowaNowy123 pisze:yeahman pisze:Nowy kurde ja buya na "e u er do u es de" posadziłem właśnie a przez ten filmik nie moge ze śmiechu SL ustawić
a gdzie ustawiasz na Gie Be Jot / JEN czy Ce Ha F![]()
![]()
Po co SL
profesjonalny film instruktażowy tłumaczący trend i jak trejdowac padlem

Ostatnio zmieniony 13 sty 2014, 23:38 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.