Ten biedny kraj jest skazany na pożarcie przez rekiny.
Tak było jest i bedzię.
Silniejszy pożera słabszego i tyle.
Vistal tylko 3 % zysku.
Grajdół czekam zjazdu poniżej 2300 - proszę o wiadomość na forum jak ktoś tam siedzi ( rafmax ? ) i zobaczy poziom poniżej 2300.
USD/CHF oandianie zarobieni - czekamy co dalej
EUR/USD 1.352x nieco się oddaliło więc nadal czekamy...
W prezencie od oandian GOLD ważny poziom SR na załączonym wykresie, zobaczmy czy coś znaczy w nadchodzącym tygodniu...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 sty 2014, 20:50 przez muezzin, łącznie zmieniany 1 raz.
muezzin pisze:Ten biedny kraj jest skazany na pożarcie przez rekiny.
Tak było jest i bedzię.
Silniejszy pożera słabszego i tyle.
Vistal tylko 3 % zysku.
Grajdół czekam zjazdu poniżej 2300 - proszę o wiadomość na forum jak ktoś tam siedzi ( rafmax ? ) i zobaczy poziom poniżej 2300.
USD/CHF oandianie zarobieni - czekamy co dalej
EUR/USD 1.352x nieco się oddaliło więc nadal czekamy...
Nie panikuj
Nikt nie wie, czy akcje pójdą w górę, w dół, czy będą się kręcić w kółko.
- Wiesz co to znaczy "fugazi"?
- Lipa.
- Fu-gah-zi, fu-gay-zi, czyli ściema, pic na wodę.
cyt."Wilk z Wall Street"
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
@Takitam,
luzik, ja mam pracę, na forexie (XTB) nie zabiorą mi kasy z zysków za 2013 (odliczam stratę za 2012).
W aliorbandzie też na plusie - FW20+PKP CARGO + NEWAG. Vistal idzie w rozliczenie 2014.
Szkoda mi 80% kolegów którzy jak ja w 2012 dało się nabrać na łatwy zarobek na foreksie i stracili pieniądze.
Nie panikuję, nie wiem co będzie za 2 miesiące ale staram się odgadnąć najbliższe góra 2-3 tygodnie.
Drę gębe jak widzę maksy. Mam dobowe przyśpieszenie więc najlepiej kierować się moimi zagraniami na us indeksy np następnego dnia na odbiciach. Skuteczność 80%.
fozzie pisze:coś dla nudzących się i nie mających chęci powygłupiać się na orkiestrze rano pogrzebałem trochę w internecie i natrafiłem na taką analizkę, myślę że warto poznać też taki punkt widzenia http://youtu.be/kf-q1NK8Yfw
pzdr
fozzie
zaczęło sie dobrze , do momentu w 1:15 kiedy powiedział "Poziomy Finabocciego" to taki pewnie Adidos matematyki !
To jest właśnie to czego szukałem. Mam nową inspirację. Chcę sprawdzić czy mają rację.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.