Rozliczenie 2013

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
ANGAWE
Stały bywalec
Stały bywalec

Rozliczenie 2013

Nieprzeczytany post autor: ANGAWE »

Mam konto w PLN. Czy Rozliczenia mogę dokonać na podstawie Portfolio Statement >Detail level: Daily Summary?
(wszystko przeliczone na pln)

W koszta wliczam: stratę, prowizję, ujemny swap w przychód : zysk i dodatni swap? Czy tak?

Jesli sie mylę to proszę o korektę, ewentualnie o link/manual co i jak.

Pozdrawiam

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Rozliczenie 2013

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

ANGAWE pisze:Mam konto w PLN. Czy Rozliczenia mogę dokonać na podstawie Portfolio Statement >Detail level: Daily Summary?
(wszystko przeliczone na pln)

W koszta wliczam: stratę, prowizję, ujemny swap w przychód : zysk i dodatni swap? Czy tak?

Jesli sie mylę to proszę o korektę, ewentualnie o link/manual co i jak.

Pozdrawiam

Jak najbardziej. Ale zobaczyć wtedy twarze pań z lokalnego Urzędu Skarbowego będzie BEZCENNE. Ja rozliczam sie głównie z polskich kont. Jedno mam zagraniczne i drukuję cały statament. W 2010 miałem dużą kontrolę. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zebrało sie w sumie pięć Pań z kierowniczką włącznie i sugerowały mi, że przecież niemożliwe fizycznie jest zrobienie 15.000 transakcji na wszystkich kontach. :lol: :lol: :lol: Oni nadal nie mają specjalistów w tym zakresie a kontrola trwała uuuuu z 30 dni bodajże. Od tego czasu już mnie nie wzywają. :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

ODPOWIEDZ