Admiral Markets - Wątek II
Re: Admiral Markets - Wątek II
Zauważyliscie ze po nowym roku swieczki godzinne koncza sie nie o rownych godzinach tylko 10 po ? czy tylko ja tak mam ? M15 i M30 tez sa przesuniete. Mozna to jakos zmienic ? orientuje sie ktos ?
Też miałem już zapytać Was o rozpoczynające się świece 10 minut po pełnej godzinie. o Co może chodzić?
Sky is the limit
Witam,
dziś zadzwoniłem do nich i mają problem z tym MT, nie umieli sobie z tym poradzić i zgłosili do metaquotes. W przyszłym tygodniu ma być wszytko ok. U mnie świece są opóźnione o 3minuty.
Jestem w szoku, że tego nie przetestowali na serwerach UAT albo DEV, nie wierze, że ich nie mają..
dziś zadzwoniłem do nich i mają problem z tym MT, nie umieli sobie z tym poradzić i zgłosili do metaquotes. W przyszłym tygodniu ma być wszytko ok. U mnie świece są opóźnione o 3minuty.
Jestem w szoku, że tego nie przetestowali na serwerach UAT albo DEV, nie wierze, że ich nie mają..
Coś robią, teraz świece godzinowe otwierają się nie 10 minut po pełnej godzinie tylko kwadrans 

Sky is the limit
Przez późniejsze zamykanie świeczek godzinowych , świeczki te nie zgadzają się ze świeczkami godzinowymi u innych brokerów . Gram głównie na TF 1h i korzystam z formacji świecowych a także cen zamknięcia świecy .Przez te ich zamieszanie korzystam z platformy mt4 u innych brokerów i tam robię całą analizę .Jest to męczące . Analiza u jednego brokera , a składanie zleceń w AM . Zawiedli mnie i zobaczymy jak szybko to naprawią .
No tak naprawili, że H4 przesunięte jest o godzinę do przodu.
Witam,
czy zauważyliście może jakieś zmiany w egzekucji zleceń EA na rachunkach PRO po upływie dokładnie tygodnia od momentu zmiany czasu czyli 7/8.01.14 ?
czy zauważyliście może jakieś zmiany w egzekucji zleceń EA na rachunkach PRO po upływie dokładnie tygodnia od momentu zmiany czasu czyli 7/8.01.14 ?
Pytanie: czy można w jakiś sposób wygenerować historię wszelkich operacji na rachunku, tzn. chodzi mi głównie o historię która uwzględnia otwarte zlecenia, zlecenia anulowane przez brokera, złożenie zlecenia. Historię zamkniętych pozycji, wpłat/wypłat z rachunku wiem gdzie znaleźć, ale nie ma tam powyższych informacji... no może jedynie 'anulowane' zlecenia są, ale też nie wiem czy wszystkie...
Baton, Ty lepiej daj cynk w temacie z Twoimi 29 tkami - jak Ci to poskładali i co masz w środku, że to chula...