Też na to zwróciłem uwagę ale komentowac mi się nie chciało, zamiast brac się za frex to lekcja ortografii by się przydałakrinvest pisze:OMuciekinier pisze:trzylatką![]()

Też na to zwróciłem uwagę ale komentowac mi się nie chciało, zamiast brac się za frex to lekcja ortografii by się przydałakrinvest pisze:OMuciekinier pisze:trzylatką![]()
a SL pod ta cofke na 1,3615-35 jaki zabciu bo dla mnie ten tydzień to zgroza na forexieatlanticos pisze:cofniecie do 3615-35 i tam szukałbym znowu UP z celem na dzisiejszym maksie, a kolejnym na 3710-3730MARFOR pisze:jak wy to robicie, że zarabiacie ja co bym nie robił to i tak rynek w przeciwnym kierunku idzie.
może ktoś powie jak może być w poniedziałek na eur/usdpowodzenia
ja nie gram pod cofke tylko PO cofcehrabia pisze:a SL pod ta cofke na 1,3615-35 jaki zabciu bo dla mnie ten tydzień to zgroza na forexieatlanticos pisze:cofniecie do 3615-35 i tam szukałbym znowu UP z celem na dzisiejszym maksie, a kolejnym na 3710-3730MARFOR pisze:jak wy to robicie, że zarabiacie ja co bym nie robił to i tak rynek w przeciwnym kierunku idzie.
może ktoś powie jak może być w poniedziałek na eur/usdpowodzenia
Nowy przecież jest FGNowy123 pisze:jesli znowu bedzie 10 mld ciecia dodruku to trzba bedzie szukac S na oporach na Edku
po takich payrollsach raczej nie ma mowy o dalszym cieciu QE... Nie obiecywali że na 100% będą to robili regularnie - uzależnili to od danych - dziś rynek powiedział "sprawdzam"Nowy123 pisze:jesli znowu bedzie 10 mld ciecia dodruku to trzba bedzie szukac S na oporach na Edku
ponieważ z mojego punktu widzenia edek wygląda tak na obecną chwilę...hrabia pisze: a dlaczego pod 1.3615-35 pan uważa