DayTrading: Piątek 10.01.2014
Re: DayTrading: Piątek 10.01.2014
EU własnie zaliczyło strefe podazy na W1 wiec przynajmniej powinno go wystopowac a moze nawet zawrocic
yeahman pisze:Odbiło?rafmax pisze:yeahman, nie kompromituj sie, jak spada piszesz ze spadajacy noz, jak sie odbije ze zartowałes.fajnie - szczerze mowiąc to nie zaglądałem anwet bo ta para mnie nie interesuje podobnie jak twoje zaczepki gnuśny gnomie
żart w tym zdaniu był logiczny, gra na umocnienie jena jest chyba dla wariatów w tym momencie
ale licze sięz tym że tego nie wiesz bo ogólnie mało wiesz
jak ten twoj edek dzis 1,34 ? hahahaa
Dlaczego dla wariatów? To jest dział DT. Wyluzuj gościu bo to smieszne się robi... Sam od paru tygodni trzaskam Ski na usdjpy i jakos żyje, można powiedzieć, że nawet nie narzekam. Na cholerę wyskakujesz z takimi tekstami? Ile ty masz lat, żeby bawić się w obrażanie?
wiem ze mało wiem, ale pracuje nad tym.yeahman pisze:Odbiło?rafmax pisze:yeahman, nie kompromituj sie, jak spada piszesz ze spadajacy noz, jak sie odbije ze zartowałes.fajnie - szczerze mowiąc to nie zaglądałem anwet bo ta para mnie nie interesuje podobnie jak twoje zaczepki gnuśny gnomie
żart w tym zdaniu był logiczny, gra na umocnienie jena jest chyba dla wariatów w tym momencie
ale licze sięz tym że tego nie wiesz bo ogólnie mało wiesz
jak ten twoj edek dzis 1,34 ? hahahaa
prosze cie nie kompromituj sie dzis juz.
duzo gadasz mało robisz.
Jacyś nerwowi jesteście panowie po tych pejrolsach hahaha, zwłaszcza jak sięcelowalo na edku w 1,34 nie rafmax
- z toba to juz skońćzyłem - widły i wio to znasz już nie
FFECTIVE - widze że masz chyba jakiś też ciśnieniowy nastrój po tych eskach że o żartobiliwie wypowiedziane słowo "wariat" się wpieniasz 

Ostatnio zmieniony 10 sty 2014, 16:56 przez yeahman, łącznie zmieniany 3 razy.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
życzę wszystkim udanego weekendu
Yeahman,
spoko jutro biore szpadel bo mam co robic na działce poki mrozów nie ma. Co prawda to nie widły ale przeznaczenie podobne
zyczenie na weekend dla ciebie: ochłon, bo wyglada ze to ciebie dzis nosi a nie innych .
bez odbioru.
spoko jutro biore szpadel bo mam co robic na działce poki mrozów nie ma. Co prawda to nie widły ale przeznaczenie podobne

zyczenie na weekend dla ciebie: ochłon, bo wyglada ze to ciebie dzis nosi a nie innych .
bez odbioru.
Tu sie z tobą zgodze i to nawet w 2 sprawach. Razto z tymi widłami a dwa że się nachapałem że faktycznie mnie nosi 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- atlanticos
- Maniak
na koniec tygodnia kabel dla tych którzy uważają że rgr'y się nie sprawdzają - pokazywałem go 2 dni temu... wielu pipsów życzę
https://www.tradingview.com/x/NBhaXq99/
https://www.tradingview.com/x/NBhaXq99/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
OMuciekinier pisze:trzylatką

Tobie również.MARFOR pisze:życzę wszystkim udanego weekendu
Pany , nie przedrzeźniać się. NIe trzymam niczyjej strony , ale trzech na jednego to przesada ! zaraz zaczniecie kamieniami rzucać ! Musicie mu wybaczyć jest młody i z Łodzi !

Marnujecie cenną energie ! za kare wszyscy muszą wyklikać coś do jedzenia

patrzcie lepiej na edka , zaraz zrobi psikusa !
yeahman pisze:Jacyś nerwowi jesteście panowie po tych pejrolsach hahaha, zwłaszcza jak sięcelowalo na edku w 1,34 nie rafmax- z toba to juz skońćzyłem - widły i wio to znasz już nie
FFECTIVE - widze że masz chyba jakiś też ciśnieniowy nastrój po tych eskach że o żartobiliwie wypowiedziane słowo "wariat" się wpieniasz
iii tam, wiadomo, ze moglo by być lepiej no ale konkurs tmsa się skonczyl, EFFECTIVE wrócił do formy i od grudnia na testowych systemach- demkach odpowiednio 20% i 11% w ciągu miesiąca, a real od 6 grudnia to w tej chwili ponad 300% w raptem jeden miesiąc, z tym, ze to ostre skalpowanie było i trochę się umordowałem. skuteczność to jakies 90-95% profitowych wejść

Swoją drogą najlepszy film ostatnich lat. Oscar jak dla mnie murowany.