DayTrading: Piątek 10.01.2014
- Kazimierz S
- Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 10.01.2014
nie ważne , że czy dziś, ważne , że wczoraj dał sygnał w dołku , że korekta się skończyła i nowe szczyty do siągnięciaNowy123 pisze:po przeanalizowaniu wykresu danych z USA jesli mamy RISK OFF patrzac na USD JPY to edka jeszcze mozamy dzis zobaczyc w okolicy 13700
przynajmniej RX na to wskazuje
wyczuwam nutke złośliwościkrinvest pisze:moge też , moge też ?rafmax pisze:
A teraz na powaznie, nizej masz moj dzisiejszy wynik. Jak masz podobny jestes gość, a jak nie to sam sie łap za widły![]()
Jesli sobie zyczysz moge Ci pokaz wykresik np za poł roku tradowania, jesli Cie to nie przekonuje.
Yeahman, nie badz ciapa, pokaz swoj wynik z dzis!![]()
![]()
Nie poczyściło depo kolegom ?![]()
Pedro pewnie już zamawia na allegro nowe walizki bo nie ma gdzie tej kasy trzymać całej![]()
ja buduje kapitał, co zajmie mi jeszcze jakieś 6 - 9 msc ; )
nie mniej jednak, dziękuje... nie narzekam, ucze się prowadzic pozycje i budowac kapitał, dzięki któremu będę mógł zamienic etat, na samozatrudnienie ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Dobra kabla mi wywalilo 15 pipsow SL, na 1.65, ciekawe co z edkiem 
cicho cicho na UJ za chwile pikny poziom 
pedro pisze:wyczuwam nutke złośliwościkrinvest pisze:moge też , moge też ?rafmax pisze:
A teraz na powaznie, nizej masz moj dzisiejszy wynik. Jak masz podobny jestes gość, a jak nie to sam sie łap za widły![]()
Jesli sobie zyczysz moge Ci pokaz wykresik np za poł roku tradowania, jesli Cie to nie przekonuje.
Yeahman, nie badz ciapa, pokaz swoj wynik z dzis!![]()
![]()
Nie poczyściło depo kolegom ?![]()
Pedro pewnie już zamawia na allegro nowe walizki bo nie ma gdzie tej kasy trzymać całej![]()
![]()
![]()
![]()
ja buduje kapitał, co zajmie mi jeszcze jakieś 6 - 9 msc ; )
nie mniej jednak, dziękuje... nie narzekam, ucze się prowadzic pozycje i budowac kapitał, dzięki któremu będę mógł zamienic etat, na samozatrudnienie ; )![]()
Włascicie to wręcz odwrotnie , nie złośliwości tylko życzliwości
Jak nie chcesz czekać , a masz dobry pomysł to napisz co masz , pieniążki sie znajdą ,a wcisniesz mnie tam w jakiś mały pakiet własności
W sumie jest dopiero 10 styczeń , ale juz chyba nie kusze sie o pozycje w tym miesiącu. poza złotkiem. 9.12% na plus Trzeba jakaś część przepić.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2014, 16:01 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.
u nie na edku jest niby wzrostowo ale kurs poza kopertami - uzywam 12% z 20 okresów - co informuje mnie ze ruch był zbyt dynamiczny i wypadało by zachować wstrzemięźliwość cielesno emocjonalną 
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
dziękuję, bardzo piknie, uj i funt i $pln dały takie żniwa że hohohosureshot pisze:jak tam wasze szorty panowie pipsow kosiarze?
Poszedl buy na ujku po 104 SL 25 pipsow ponizej dołków z h4
spadający nożykpsxor pisze:Poszedl buy na ujku po 104 SL 25 pipsow ponizej dołków z h4
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.