DayTrading: Piątek 10.01.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 sty 2014, 00:00

Wzrost
25
54%
Bez zmian
2
4%
Spadek
19
41%

Liczba głosów: 46

dasiekk80
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 10.01.2014

Nieprzeczytany post autor: dasiekk80 »

psxor pisze:
dasiekk80 pisze:czyzbysmy juz powoli zawracali, EBC nie moze sobie pozwolic na zbyt silne E , wiec to teraz taka ''wojna swiatow'' troche.

Tylko troche szkoda ze sie wpakowalem w sam jej srodek i na duzym - teraz jestem, mam nadzieje ze pojda chociaz troche na poludnie
Przed danymi takimi w pozycje wlazles? Eh :) gratuluje szczesciarzom ktorzy mieli L, ale czas zamykac. Bo nie mozna tego nazwac inaczej jak szczescie takie dane :)

Troche inaczej - nie wyszedlem przed danymi a SL mam wysoko....boje sie ze nawet troche za wysoko

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

najlepsze jest porównanie z ADP - 238 :shock: skąd oni to wzięli... chyba ktoś tam ostro pochlał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

pedro pisze:
psxor pisze: Przed danymi takimi w pozycje wlazles? Eh :) gratuluje bszczesciarzom ktorzy mieli L, ale czas zamykac. Bo nie mozna tego nazwac inaczej jak szczescie takie dane :)
a jeżeli to nie kwestia szczęścia?
Jak mi powiesz ze przewidziales takie dane po tych jakie byly wczoraj czy tydzien temu, to zwatpie w ludzi na tym forum :)

Awatar użytkownika
kubuś puchatek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kubuś puchatek »

Moje skromne zdanie jest takie: Ed, Kabel, EJ i UJ mogą śmiało zaliczyć korektę w dół -hurtem- wcale się nie zdziwię.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

psxor pisze:
pedro pisze:
psxor pisze: Przed danymi takimi w pozycje wlazles? Eh :) gratuluje bszczesciarzom ktorzy mieli L, ale czas zamykac. Bo nie mozna tego nazwac inaczej jak szczescie takie dane :)
a jeżeli to nie kwestia szczęścia?
Jak mi powiesz ze przewidziales takie dane po tych jakie byly wczoraj czy tydzien temu, to zwatpie w ludzi na tym forum :)
nie przewiduje danych, tylko staram się zwiekszyc prawdopodobienstwo przewidzenia ruchu ceny ;)

biorąc pod uwagę AT i AF, a fundamenty interpretuję jak uważam, bo AT czyli wykres, każdy z Nas ma taki sam : ) :564: :564:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

dasiekk80
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dasiekk80 »

na gazeta . pl ukazal sie artykul i juz edek leci ;) hehe

http://wyborcza.biz/Gieldy/1,114507,152 ... #BoxBizTxt

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

kubuś puchatek pisze:Moje skromne zdanie jest takie: Ed, Kabel, EJ i UJ mogą śmiało zaliczyć korektę w dół -hurtem- wcale się nie zdziwię.
rzeźnik jest de best ;) śmiga nim jak sztan :D wczoraj mi dał po łapach, i dałem sobie spokój... z tym, że to nie jego wina, tylko moja ;) :564: :564:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

yeahman pisze:
rafmax pisze:Nie mam nic przeciwko aby swieca weekly była swoim rozmiarem i kierunkiem identyczna do poprzedniej :)
Nie ma bata, 1,3470-80 trza zaliczyć :d
Hahaah stary lepiej skończ z forexem i weź się za widly hahaahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :568:
Hehehe, ales ty śmiszny stary, padłem ze smiechu :lol:

A teraz na powaznie, nizej masz moj dzisiejszy wynik. Jak masz podobny jestes gość, a jak nie to sam sie łap za widły :)

Jesli sobie zyczysz moge Ci pokaz wykresik np za poł roku tradowania, jesli Cie to nie przekonuje.

Yeahman, nie badz ciapa, pokaz swoj wynik z dzis! :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

MARFOR
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MARFOR »

:D :D :D
Ostatnio zmieniony 10 sty 2014, 15:43 przez MARFOR, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany