DayTrading: Piątek 10.01.2014
- Kazimierz S
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 10.01.2014
Od tego roku chyba inaczej przecież obliczają bezrobocie. Szacunki są , że zmiana to jakieś 0,4-0,5%. Czyli jak odczyt 6,7%, to tak jakby w zeszłorocznej metodologii 7,1-7,2%.
Miód kupuj tylko Polski.
- spekulant_fx
- Stały bywalec
AM nic podobnego o czym piszesz...kubuś puchatek pisze:Jak tam Wasze platformy się zachowały podczas NFP? Hot Forex mogiła, AM podobnie. Brak słów.
XTB bardzo ok.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
1. Zobacz co dane robia z dolarem od 3 miesiecypsxor pisze:Zaloze sie z Toba o co chcesz ze dzisiaj bedziemy jeszcze ponizej 1.36, nikt sie nie spodziewal takich danych chu....yeahman pisze:Hahaah stary lepiej skończ z forexem i weź się za widly hahaahaharafmax pisze:Nie mam nic przeciwko aby swieca weekly była swoim rozmiarem i kierunkiem identyczna do poprzedniej![]()
Nie ma bata, 1,3470-80 trza zaliczyć![]()
![]()
![]()
![]()
2. Zobacz swieczki miesieczne
3. Zobacz dzisiejsza swieczke dzienna
4. Zobacz jaka jest dystrybucja przy impulsach przy dolnych LT
Na dzien dzisiejszy zmierzamy do nieba o czym pisze juz od listopada. Jest na to kilka argumentow ktore do dnia dzisiejszego nie zostaly zanegowane. Poziomy jakich sie spodziewam juz byly walkowane.
Jeszcze jak kabel zamknie sie dzisiaj ponad 1.65 to dalej to juz tylko wiekszosc zielonych swieczek bedzie jesli chodzi o styczen.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2014, 14:59 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
Zalozylem sie wchodzac w rynek eska na 1.3660 spora zaraz pod fibo na 1.3665yeahman pisze:Załóż się z rynkiempsxor pisze:Zaloze sie z Toba o co chcesz ze dzisiaj bedziemy jeszcze ponizej 1.36, nikt sie nie spodziewal takich danych chu....Ja nie mam zamiaru nic prognozowac. Prognozowanie to ścierwo
pocisz sie, czy zamknales?...spontfx pisze:i po stopach
ale S
1244
1243
1242
rano: m45 https://www.tradingview.com/x/9RL5DtoQ/
teraz: m45 https://www.tradingview.com/x/C2UYxWa2/
rano 3h: https://www.tradingview.com/x/Mih0fkyM/
teraz 3h: https://www.tradingview.com/x/rTbfXznn/
-- Dodano: 10 sty 2014, 16:00 --
zgadzam się z Tobą,Kusus pisze: Na dzien dzisiejszy zmierzamy do nieba o czym pisze juz od listopada. Jest na to kilka argumentow ktore do dnia dzisiejszego nie zostaly zanegowane. Poziomy jakich sie spodziewam juz byly walkowane.
Jeszcze jak kabel zamknie sie dzisiaj ponad 1.65 to dalej to juz tylko wiekszosc zielonych swieczek bedzie jesli chodzi o styczen.

-- Dodano: 10 sty 2014, 16:03 --
gold, jest jeszcze obcja na odbronienie tych s na gold, aczkolwiek ja bym się nie pakował . . . https://www.tradingview.com/x/U7ksvbNy/
-- Dodano: 10 sty 2014, 16:04 --
ta fioletowa strefa,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

to jest lepsze

-- Dodano: pt 10-01-2014, 16:05 --
Kazimierz S pisze:Od tego roku chyba inaczej przecież obliczają bezrobocie. Szacunki są , że zmiana to jakieś 0,4-0,5%. Czyli jak odczyt 6,7%, to tak jakby w zeszłorocznej metodologii 7,1-7,2%.
PKB tez inaczej licza jak Chinole

czyzbysmy juz powoli zawracali, EBC nie moze sobie pozwolic na zbyt silne E , wiec to teraz taka ''wojna swiatow'' troche.
Tylko troche szkoda ze sie wpakowalem w sam jej srodek i na duzym - teraz jestem, mam nadzieje ze pojda chociaz troche na poludnie
Tylko troche szkoda ze sie wpakowalem w sam jej srodek i na duzym - teraz jestem, mam nadzieje ze pojda chociaz troche na poludnie
Przed danymi takimi w pozycje wlazles? Ehdasiekk80 pisze:czyzbysmy juz powoli zawracali, EBC nie moze sobie pozwolic na zbyt silne E , wiec to teraz taka ''wojna swiatow'' troche.

a jeżeli to nie kwestia szczęścia?psxor pisze: Przed danymi takimi w pozycje wlazles? Ehgratuluje bszczesciarzom ktorzy mieli L, ale czas zamykac. Bo nie mozna tego nazwac inaczej jak szczescie takie dane
Jutro też jest dzień.