krinvest pisze:Jak patrze na niektóre analizy to serio mam wrażenie , że to są wizje !
Nie pije do Ciebie Kondziu , tak ogólnie , widze że od paru dni macie zamęt niezły !
krinvest pisze:Jak patrze na niektóre analizy to serio mam wrażenie , że to są wizje !
Nie pije do Ciebie Kondziu , tak ogólnie , widze że od paru dni macie zamęt niezły !
Nadal jestem ciekaw czy wyjdzie z tego diament
Na najbliższy czas widzę to tak.
Overnight Range Breakout wskazuje na sell w okolicach 1,36800 ale pivot wypada na 1,37000 i tam można się spodziewać uderzenia.
To by się pokrywało z np z tymi sygnałami http://www.investing.com/technical/tech ... riod=18000
Jutro dane z USA podobno bardzo dobre.
Scenariusz może być podobny do dzisiejszego. Maks do góry i w dół.
To taka moja nadinterpretacja na chwilę obecną.
Gdyby miała być obsuwa do 1,34 to już dzisiaj byśmy tam byli.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
1.368 - jak prognozowałem wczoraj : nie było . Ale ważne że kierunek był dobry .
Na jutro .... nie podejmuję się prognozy . Nie mam pojęcia. Myślę tylko, że jeżeli najdalej w poniedziałek nie pokonamy tej linii na dziennym eu, to jeszcze do Żanety Jeleń jej nie pokonamy.
Kazimierz S pisze:1.368 - jak prognozowałem wczoraj : nie było . Ale ważne że kierunek był dobry .
Na jutro .... nie podejmuję się prognozy . Nie mam pojęcia. Myślę tylko, że jeżeli najdalej w poniedziałek nie pokonamy tej linii na dziennym eu, to jeszcze do Żanety Jeleń jej nie pokonamy.
o ile ją w ogóle pokonamy w najbliższym (i nie takim najbliższym również) czasie
No ale zobaczcie, że w obecnym kanale zniesienie fibo 61,8 wypada na 1,37600.
Wiem, że to nie będzie łatwe albo będzie tak łatwe jak 1,39 27.12.2013
Do tego mamy właśnie podwójne dno na D1, H4, H1 - ta reszta to szum.
Decyzję podejmę jutro po nocnej sesji azjatów i zobaczę co zrobią do 11:00.
Na razie pass - ledwo widzę, zapałki w oczach. Dobrze, że jutro weekend
-- Dodano: 09 sty 2014, 23:47 --
Kazimierz S pisze:1.368 - jak prognozowałem wczoraj : nie było . Ale ważne że kierunek był dobry .
Myślę, że to jest najważniejsze
Ostatnio zmieniony 09 sty 2014, 23:47 przez Takitam, łącznie zmieniany 1 raz.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
o ile ją w ogóle pokonamy w najbliższym (i nie takim najbliższym również) czasie
A ja powiadam, że ją pokonamy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Będzie dobrze. Tylko, żeby się uporać z tą cholerną pazernością Dzisiaj psychicznie się nie dałem choć walka wewnętrzna była ostra. Ważne, że jest plus