DayTrading: Czwartek 09.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 09.01.2014
Jak dla mnie ujki i ejki żeby grać na szorty to trzeba mieć jaja ze stali 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Nowy jest na koncu internetu, jego dns'y jeszcze nie odświeżyły forum nawigatoraMarcin30 pisze:Nowy, jesteś???
Co z Ujkiem i Ejkiem. Na Ejku gram S, mam nadzieję na wyjście dołem z flagi i dalej down.
UJEK coś słabo dzisiaj, przy korekcie S&P powinien przetestować 104

co do eda, to nadal aktualne

bless,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Polecam DM BOŚ :] mam u nich konto ponad rok i nie narzekam :]highend pisze: ja jeszcze muszę brokera zmienić bo obecny to masakra (lepiej nie pytajcie jaki). Wiem, ze jest osobny wątek o tym - ale wybrałem mForex lub Admirala - dobry wybór?.... A to co teraz mam to.....
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
- spekulant_fx
- Stały bywalec
szczudlo6 pisze:Polecam DM BOŚ :] mam u nich konto ponad rok i nie narzekam :]highend pisze: ja jeszcze muszę brokera zmienić bo obecny to masakra (lepiej nie pytajcie jaki). Wiem, ze jest osobny wątek o tym - ale wybrałem mForex lub Admirala - dobry wybór?.... A to co teraz mam to.....
Mam Admirala od prawie 5 lat i nie narzekam...
kibicujepedro pisze:
co do eda, to nadal aktualnehttps://www.tradingview.com/v/kCVE6QFf/ fibo, zapomniałem tu dołożyc,
bless,

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Witajcie,
Taka wizja na noc i jutro rano...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ostro !!! i wysokoKundziu pisze:Witajcie,
Bemowo1 pisze:ostro !!! i wysokoKundziu pisze:Witajcie,
Jak to często piszesz... Takie Science Fiction

Jak patrze na niektóre analizy to serio mam wrażenie , że to są wizje !
Nie pije do Ciebie Kondziu , tak ogólnie , widze że od paru dni macie zamęt niezły !

Nie pije do Ciebie Kondziu , tak ogólnie , widze że od paru dni macie zamęt niezły !
ja też mam wizję - niezła konsolakrinvest pisze:Jak patrze na niektóre analizy to serio mam wrażenie , że to są wizje !![]()
a z wyższego tf ciągną się zółwim tempem - sporo przestrzeni
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.