chcielibyśmy przedstawić Wam reklamę inwestowania na Forex, która wzbudziła ostatnio trochę kontrowersji wśród społeczności obracającej się pośród naszego serwisu. Radzimy traktować z przymrużeniem oka

http://www.youtube.com/watch?v=qXHpcbtWinc
Polecam żeby ten szary przeciętniaczek nazywał się łysym z Brazzerssureshot pisze:dawno sie tak nie usmialem, zwlaszcza jak jedna tych niuniek mowi z powazna mina "jest jeszcze jedna opcja forex"ja mam pomysl na ciag dalszy,... dziewczyny zakladaja konto u zlego brokera ktory kasuje im konto bad tikiem, nie ma z czego oplacic hotelu i dramat, wtedy pojawia sie szary przecietniaczek, ktory inwestuje wlasnie w ironfx, ratuje dziewczyny i oplaca im pobyt w hotelach razem ze szkoleniami do konca podrozy po polsce, przy okazji wyjasniajac znaczenie dlugiego knota w formacji pinbara
), napewno lepiej popatrzec na niezle sztuki (dorzucilbym jeszcze ze dwie), niz na starych dziadow, a ten jestem zwycieca to chyba z amwaya, bo mowi cos o byciu diamentem, myslalem , ze oni juz zwineli dzialalnosc
Generalnie to poszliście po najmniejszej linii oporu, stosując stare i ograne chwyty dla napalonych hazardzistów.Forexopinie pisze:Generalnie zastanawiając się nad tą formą promocji stwierdziliśmy, że połączenie tematyki rynku Forex z ładnymi przedstawicielkami płci przeciwnej będzie miłe dla oka traderów
Jakie to słodkie, może jeszcze powiesz, że już zarobiły na wycieczkę wspomnianą w reklamie?Forexopinie pisze:Samym dziewczętom pomysł odegrania takiego scenariusza bardzo się spodobał, a tym samym udało się zaszczepić bakcyla związanego z Forexem. Dziewczyny zaczęły się bardziej interesować finansami i tym co się dzieje wokół nich, a ma wymiar gospodarczy:).