Rozkręć laptopa, przeczyść wentylatory i radiatory z kurzu. Albo niech ktoś zrobi to za ciebie.
Jak to nie pomoże to oddaj go na złom. No jeszcze przed oddaniem spróbuj zainstalować inne sterowniki do karty graficznej. Ale myślę, że niestety to już padaka. I trzeba pomyśleć nad zakupem nowego.
Pomocy, problem związany z komputerem.
- jasonbourne
- Pasjonat
Re: Pomocy, problem związany z komputerem.
A masz odpalone jakieś EA czy w ogóle dodatki do MT4?forexsowicz91 pisze:podłączę się pod temat. Ale mój problem jest taki, że gdy mam włączony mt4 to gaśnie ekran i nie można nic innego zrobić jak tylko reset. dzieje się tak tylko przy mt4 i u różnych brokerów. Od pewnego czasu jest to standard bo po kilka razy dziennie. wcześniej nie było tego problemu. W czym może być problem?
sys to xp
1.6 ghz
1 gb ram
intel core 2 duo CPU
laptop hp
może za słaba wydajność..?
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Witam czy może zna ktoś sposób na odzyskanie hasła administratora w Vista,?
Moim marzeniem Australia....
Jest taki program jak "Offline NT Password & Registry Editor" nie przywróci hasła ale je usunie i będziesz mógł się zalogować bez hasła, na pw wyślę Ci link d instrukcji
Co do programów antywirusowych to proponuje produkt Microsofta: Security Essentials.
Jest za darmo i nie obciąża systemu bo jest napisanych przez tych samych ludzi co napisali system
Co do pomocy przy konfigurowaniu sprzętu i pomocy w windowsach to swego czasu pomagałem ludziom
odpłatnie poprzez TeamViewera. Dobra konfiguracja systemu pozwala wyzwolić ukryta moc
Niestety zdalnie nie da się naprawić komponentów elektronicznych
- jeszcze 
Jest za darmo i nie obciąża systemu bo jest napisanych przez tych samych ludzi co napisali system

Co do pomocy przy konfigurowaniu sprzętu i pomocy w windowsach to swego czasu pomagałem ludziom
odpłatnie poprzez TeamViewera. Dobra konfiguracja systemu pozwala wyzwolić ukryta moc

Niestety zdalnie nie da się naprawić komponentów elektronicznych

Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego