DayTrading: Piątek 27.12.2013
Re: DayTrading: Piątek 27.12.2013
Dobrze ze z rynku wyszedlem, takich jaj to w zyciu nie widzialem
oslabienie USD na calej liniadk77 pisze:mała płynność to i się bawią. na minutowym wystarczy popatrzeć jak luki powstają. szybki podjazd szybki zjazd - pytanie tylko z jakich poziomów zaczną, bo żeby poprzekręcać pozycje to też trochę naiwniaków potrzeba
ro co odstawia bankstera to glowa mala nie tykac S L na USD
nawet duze banki dostaly po SL hahha bo obstawil yspadek
wooow 
-- Dodano: pt 27-12-2013, 13:45 --
ale EBC chyba powinnien troche kontrolowac plynnosc a nie pozwalac na takie jaja

-- Dodano: pt 27-12-2013, 13:45 --
ale EBC chyba powinnien troche kontrolowac plynnosc a nie pozwalac na takie jaja
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

dają rade chlopakiNowy123 pisze:oslabienie USD na calej liniadk77 pisze:mała płynność to i się bawią. na minutowym wystarczy popatrzeć jak luki powstają. szybki podjazd szybki zjazd - pytanie tylko z jakich poziomów zaczną, bo żeby poprzekręcać pozycje to też trochę naiwniaków potrzeba
ro co odstawia bankstera to glowa mala nie tykac S L na USD
nawet duze banki dostaly po SL hahha bo obstawil yspadek

ej, gj ... usdpln

jeszcze jak się pejsaci rozruszają, będzie green friday

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
to teraz mozna S owac jeszce jedna mal w gore
to teraz mozna spadac
nie zauważyłem
tego
to teraz mozna spadac

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
40 pips do 1.39 brakuje, na pejsowatej sesji z nawiązką mogą wykręcicNowy123 pisze:to teraz mozna S owac jeszce jedna mal w gore
to teraz mozna spadacnie zauważyłem
![]()
![]()
tego

Jutro też jest dzień.
jak spadnie to 1.22 będzie jutro w południe,

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Tak to dziś czulem ze będzie, ale stalem z boku i czekam czy przebje fibo 1,61Nowy123 pisze:to teraz mozna S owac jeszce jedna mal w gore
![]()
![]()
tego
KRobert pisze:Tak to dziś czulem ze będzie, ale stalem z boku i czekam czy przebje fibo 1,61Nowy123 pisze:to teraz mozna S owac jeszce jedna mal w gore
![]()
![]()
tego
wkurzylem sie ze nie zobaczylem tego batera

ale pieknie bansktera pojechala trzeb przynac ja czek mna wykonczenie na U J
KONIEC ROKU premie !!!!!!!!!!!!!!!! PIATEK !!!!!!!!!!!!!!!! koniec KWARTALU !!!!!!!!!!!!!!! i mamy cuda
-- Dodano: pt 27-12-2013, 14:10 --
teraz EDEK moze spadac wieszosc banko niby gralo na spadek USD hahah a pytanie kto gral na dalsz oslabianie
Moim skromnym zdaniem mimo iż przebiliśmy fibo 88,6 to formacja może się utworzyć jak dolecimy do 1,618 czyli okolice 0,87300 i wtedy odbicie