Skrypt zamykający wszystkie pozycje...
Skrypt zamykający wszystkie pozycje...
... o określonej dacie i godzinie. Jest coś takiego dostępne?
Re: Skrypt zamykający wszystkie pozycje...
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein
Potrzebuję takiego który działa na rachunku real.bbq pisze:To jest akurat ea.
Oczywiście do wykorzystania tylko na rachunku demo.
http://is.gd/RSGUlg
Pzdr.
O ok to taki żarcik miał być, bo już myślałem....Baton pisze: Potrzebuję takiego który działa na rachunku real.
Pzdr.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein
Dodałem ten skrypt w Meta Editorze, jest widoczny, ale nie widzę go w nawigatorze, czemu?
Dobra, poradziłem sobie, należy uruchomić ponownie MT4.
Ostatnie pytanie: żeby ten skrypt 'zrealizować' należy przenieść go na wykres? Dowolny? On działa globalnie, tzn. zamknie wszystkie otwarte pozycje, czy też pozycje tylko z instrumentu który jest na wykresie?
I czy ten skrypt działa natychmiast, czy też jak przeniosę go na wykres to jeszcze trzeba coś tam wypełnić, potwierdzić?
Dobra, poradziłem sobie, należy uruchomić ponownie MT4.
Ostatnie pytanie: żeby ten skrypt 'zrealizować' należy przenieść go na wykres? Dowolny? On działa globalnie, tzn. zamknie wszystkie otwarte pozycje, czy też pozycje tylko z instrumentu który jest na wykresie?
I czy ten skrypt działa natychmiast, czy też jak przeniosę go na wykres to jeszcze trzeba coś tam wypełnić, potwierdzić?