mForex ECN (wcześniej BRE Forex)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
9%
Poza paroma minusami są ok
8
36%
Przeciętny
6
27%
Mają wiele wad
3
14%
Stanowczo odradzam
3
14%

Liczba głosów: 22

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: mForex ECN (wcześniej BRE Forex)

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Aaa... Trzeba było od razu napisać, że masz komunikat "zły rachunek" ;). To informuje Cię, że jest problem z:
- loginem,
- hasłem,
- lub wybranym serwerem.

Inne opcje nie są tu przewidziane. Używasz wersji platformy mForex czy korzystasz ze starej BRE? Jeśli z BRE to od razu na starcie proponuję zmienić wersję. Potem załóż demo ale nie z poziomu platformy tylko przez formularz na stronie brokera. Co prawda, nie powinno być różnicy ale warto sprawdzić.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaciejWLKP »

Korzystałem już z mforex i chodziło elegancko, dzisiaj nie chce. Pomyślałem sobie już nawet że w ramach tych przekształceń na mforex stare rachunki demo ma bre wygasły i trzeba utworzyć sobie nowe konto :wink:
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Załóż nowe demo przez ich stronę i jeśli też nie będzie działać to trzeba poczekać na support. U mnie stare i nowe konta normalnie się logują więc to raczej nie problem globalny.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

A więc od nowa się zarejestrowałem, dostałem emaila i wszystko działa. Przeczytałem dokładnie treść i okazało się że demo działa 90 dni, po czym trzeba zakładać następne i to była przyczyna... :)
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."

Awatar użytkownika
kaktus3000
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kaktus3000 »

Potwierdzam, konto real i demo działają bez najmniejszych problemów. Ogólnie to muszę pochwalić brokera. Chłopaki robią naprawdę fajna robotę, wszystko działa rewelacyjnie :) Ciekawe jest to, że nie robiłem żadnych aktualizacji MT4 a zmieniły się logotypy nazwy serwerów na mForex. Pewnie podmienili pliki w MT4 przy okazji aktualizacji smart orders.
MaciejWLKP pisze:A więc od nowa się zarejestrowałem, dostałem emaila i wszystko działa. Przeczytałem dokładnie treść i okazało się że demo działa 90 dni, po czym trzeba zakładać następne i to była przyczyna... :)
Jeśli masz konto rzeczywiste to możesz poprosić o brak limitu czasowego na demo. Ja mam tak zrobione.

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Czy są limity jeśli chodzi o czas otwartej pozycji?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

MaciejWLKP pisze:Czy są limity jeśli chodzi o czas otwartej pozycji?
Nie ma takiego limitu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Jak będzie wyglądać handel w okresie świątecznym? NA stronie bossy gdzie mam jeszcze konto jest ładnie podane http://bossafx.pl/fx/oferta/instrumenty/dni_obrotu/ natomiast na stronie mforex nie znalazłem info o zmianie godzin handlu.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Mnie niestety przy próbie logowania wyskakuje rachunek wyłączony. natomiast na platformie WEB otwiera. Już sam nie wiem o co teraz chodzi. :roll:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

ODPOWIEDZ