mnie też bardziej Long przekonuje, https://www.tradingview.com/x/OmSL3G3q/ zobaczymy, na m5, jak będą kręcic przed, jak zjadą jeszcze raz do niższej strefy, to L,handlare pisze:Ja mam długą pozycję, w tej chwili już z SL = 20pips.pedro pisze:Ciapul, jak widzisz kabla pod dane? : ) ... masz jakieś pomysły? ... dane kwartalne mogą byc lepsze, wydaje sie... historycznie patrząc,
Spójrz na H1 i sam podejmij decyzję.
DayTrading: Piątek 20.12.2013
Re: DayTrading: Piątek 20.12.2013
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ok. 10:25 kabel obierze kierunek.
Prawdopodobnie reakcja E/U będzie odwrotna.
Prawdopodobnie reakcja E/U będzie odwrotna.
nowa jakość
moim zdaniem dane nie wiele będą się różniły od odczytów wstępnych a te są już w cenachpedro pisze:Ciapul, jak widzisz kabla pod dane? : ) ... masz jakieś pomysły? ... dane kwartalne mogą byc lepsze, wydaje sie... historycznie patrząc,
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
danymi mogą tylko trochę zamieszać moim zdaniem, wyciąć sl. kabel i edek prospadkowo - poprzebijali dołem kanały wzrostowe.Ciapul pisze:moim zdaniem dane nie wiele będą się różniły od odczytów wstępnych a te są już w cenachpedro pisze:Ciapul, jak widzisz kabla pod dane? : ) ... masz jakieś pomysły? ... dane kwartalne mogą byc lepsze, wydaje sie... historycznie patrząc,
też prawda, wiele może byc juz w cenie... ale jakby tak, niespodziewajkowo, pod gwiazdkeCiapul pisze:moim zdaniem dane nie wiele będą się różniły od odczytów wstępnych a te są już w cenachpedro pisze:Ciapul, jak widzisz kabla pod dane? : ) ... masz jakieś pomysły? ... dane kwartalne mogą byc lepsze, wydaje sie... historycznie patrząc,

Jutro też jest dzień.
Ja to was podziwiam że macie umijętności i stalowe nerwy by grać na "a widzi mi się" bo ja bym się nie odważył wrożyć przy użyciu wląsnego kapitału czy 1,35 czy 1,38 na edku
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
to na czym grasz i czym?
-- Dodano: 20 gru 2013, 10:27 --
to na czym grasz i czym?
-- Dodano: 20 gru 2013, 10:27 --
to na czym grasz i czym?
chciwość jest dobra
Eurodolar w bardzo ciekawym miejscu
.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
To sie nazywa analiza. Widze to bardzo podobnie jednak straszy mnie obecny kształt W1.raposo pisze:Eurodolar w bardzo ciekawym miejscu.