a być może, ja tylko na wykres zerkamCiapul pisze:nie protokół tylko bezrobocie... protokół mówi o zagrożeniu dla wzrostu przez wysoki kurs funta...Damian77 pisze:kabel mial problemy z osiagnieciem 6474 , dzisiejszy protokol tylko pomogl
DayTrading: Środa 18.12.2013
Re: DayTrading: Środa 18.12.2013
Ciapul pisze:weź pod uwage dzisiejszy protokół BoE...Bemowo1 pisze:kabel to nie edek - tachniczne rozbieżności ogromne!!!! oby ten kabel jescze Ciebie nie zniszczył
Ciapul, dla Twojego dobra. Proszę, spójrz na swoje analizy dotyczące GBP/USD, z ostatniego czasu (z 3 tyg. na pewno) i zobacz jakie one są. Zauważ, że od kiedy zagrałeś eski na kablu, nie pamiętam kiedy to dokładnie było, każda Twoja analiza dotycząca kabla mówi, że spadnie, ba! nawet się spier... w piekielne czeluści.
Na forexie trzeba być obiektywnym, a nie patrzeć na rynek przez pryzmat swoich pozycji oraz strachu przed przyjęciem straty i zamknięciem ich.
Pozdrawiam, i dobrych decyzji inwestycyjnych życzę.

Ciapul pisze:dobre miejsce dla L na eur/pln
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
to korekta na U J i GJ
rzedznik 170 20 jak to jest 4 ka
a nie ABC
rzedznik 170 20 jak to jest 4 ka

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
E/u nadal zgodnie z oczekiwaniami.
Cel 1.41 h 1.415 do lutego
Obecnie korekta do 1.345 - 1.35
Pozdrawiam.
Cel 1.41 h 1.415 do lutego
Obecnie korekta do 1.345 - 1.35
Pozdrawiam.
Dzięki za troskę, już to kiedyś wyjaśniałem mój scenariusz bazowy to umocnienie dolara i tego sie trzymam. I co z tego ze przez ostatnie dwa miesiace nie rosło, skoro bedzie rosło przez cały przyszly rokNyxa pisze:Ciapul, dla Twojego dobra. Proszę, spójrz na swoje analizy dotyczące GBP/USD, z ostatniego czasu (z 3 tyg. na pewno) i zobacz jakie one są. Zauważ, że od kiedy zagrałeś eski na kablu, nie pamiętam kiedy to dokładnie było, każda Twoja analiza dotycząca kabla mówi, że spadnie, ba! nawet się spier... w piekielne czeluści.
Na forexie trzeba być obiektywnym, a nie patrzeć na rynek przez pryzmat swoich pozycji oraz strachu przed przyjęciem straty i zamknięciem ich.
Pozdrawiam, i dobrych decyzji inwestycyjnych życzę.

-- Dodano: śr 18-12-2013, 23:41 --
Na forexie trzeba mieć strategie i ją realizowaćNyxa pisze:Na forexie trzeba być obiektywnym, a nie patrzeć na rynek przez pryzmat swoich pozycji oraz strachu przed przyjęciem straty i zamknięciem ich.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Nowy123 pisze:to korekta na U J i GJ
rzedznik 170 20 jak to jest 4 kaa nie ABC
też styknie
wczorajszy dołek miałem złapany ale tylko w analizie na wykresie -akurat pozbywałem się dolnej ósemki (co poradzić, że taki timing) , więc dzisiejszej górki już nie odpuściłem, się zobaczy ile dadzą
Oczywiście, co do strategii to jak najbardziej tak trzeba robić.Ciapul pisze:Dzięki za troskę, już to kiedyś wyjaśniałem mój scenariusz bazowy to umocnienie dolara i tego sie trzymam. I co z tego ze przez ostatnie dwa miesiace nie rosło, skoro bedzie rosło przez cały przyszly rokNyxa pisze:Ciapul, dla Twojego dobra. Proszę, spójrz na swoje analizy dotyczące GBP/USD, z ostatniego czasu (z 3 tyg. na pewno) i zobacz jakie one są. Zauważ, że od kiedy zagrałeś eski na kablu, nie pamiętam kiedy to dokładnie było, każda Twoja analiza dotycząca kabla mówi, że spadnie, ba! nawet się spier... w piekielne czeluści.
Pozdrawiam, i dobrych decyzji inwestycyjnych życzę.a nawet na tym że nie rosło też się zarobiło... ale dzięki za troskę raz jeszcze...
-- Dodano: śr 18-12-2013, 23:41 --
Na forexie trzeba mieć strategie i ją realizowaćNyxa pisze:Na forexie trzeba być obiektywnym, a nie patrzeć na rynek przez pryzmat swoich pozycji oraz strachu przed przyjęciem straty i zamknięciem ich.

Tylko jak sam widziałeś w krótszym, wcale nie spadało jak to wiele razy pokazywałeś. Może mam z tym problem bo jestem bardziej daytraderem ;p
Pozdrawiam