DayTrading: Środa 18.12.2013
Re: DayTrading: Środa 18.12.2013
nie pękajcie , spróbują ejszcze raz na Edku 1.37090
jak ogarnac sobie te indykatory z vsa ?marker74 pisze:prognoza wczesniejsza eurusd syg sprz o 18,25
Daj przykłady prosze. Myslalem ze Dukascopy zalicza sie do tej kategorii. Byla jakas rzeznia.krinvest pisze:Bo trzeba grac u prawdziwych brokerówmaver1ck pisze:Pełna losowość kiedy zlecenie się zrealizuje. S na złocie zrealizowało się na po prawie minucie.
Udało się komuś zrealizować zysk na złocie w pierwszym dołku ?jak napisałe wczesniej niemiaszek , nie każdemu było dane
![]()
potrzebna jest jeszcze moneta, rzucasz jeszcze nią i szukasz potwierdzeniamaassk pisze:jak ogarnac sobie te indykatory z vsa ?marker74 pisze:prognoza wczesniejsza eurusd syg sprz o 18,25
bardziej chodziło mi o to gdzie je mozna pobrać za freeBemowo1 pisze:potrzebna jest jeszcze moneta, rzucasz jeszcze nią i szukasz potwierdzeniamaassk pisze:jak ogarnac sobie te indykatory z vsa ?marker74 pisze:prognoza wczesniejsza eurusd syg sprz o 18,25

Od lat myslalem, ze swieczki h1 są jednakowe u wszystkich aż do dziś
armada - spadkowa, breforex - wzrostowa hmmmm 

Korzystam dodatkowo z tradeguidera, ale mam swoją strategię niemniej VSA odkąd zagościła na moim wykresie odtąd przestałem należeć do przegrywających. Nie jest to łatwe ale nauka się opłaca.maassk pisze:jak ogarnac sobie te indykatory z vsa ?marker74 pisze:prognoza wczesniejsza eurusd syg sprz o 18,25
Bemowo, jak widzisz kabla i edka? bo mam drabinki eSek praktycznie na szczytach, zabezpieczone na be, pytanie czy zamykac czy jedziemy dalej?
zakopiec pisze:Korzystam dodatkowo z tradeguidera, ale mam swoją strategię niemniej VSA odkąd zagościła na moim wykresie odtąd przestałem należeć do przegrywających. Nie jest to łatwe ale nauka się opłaca.maassk pisze:jak ogarnac sobie te indykatory z vsa ?marker74 pisze:prognoza wczesniejsza eurusd syg sprz o 18,25
racja zwieksza sie szanse wygrania .
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
odchłanie piekła, głęboka studnia, studnia bez dna,psxor pisze:Bemowo, jak widzisz kabla i edka? bo mam drabinki eSek praktycznie na szczytach, zabezpieczone na be, pytanie czy zamykac czy jedziemy dalej?
ok, poważnie głęboka korekta na kablu i edku