DayTrading: Wtorek 17.12.2013
- krzychu3_1989
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 17.12.2013
trochę z innej beczki czy w Święta rynek walutowy jest zamknięty czy otwarty? Bo większość krajów ma wolne a USA chyba nie
kabel nam pokrzykuje strategie jak przejdzie gorna bande wybil
a może Cie wkręcił?krinvest pisze:Jeżeli o sile dolara świadczyłby poziom sprzedawców na Ebay mielibyśmu kurs chyba 2.7 , albo 5.7.... Jezu jak ja sie ciesze , że nie musze juz przebywać wśród tych hamburgerowców.
Kupiłem dzisiaj złoto ,fizyczne. Cena już sporo odbiega znowu od tego co sie dzieje na rynku , skośnookie mendy wykupuja wszystko co można wykupić.Pierwszy raz nie u dało mi się utargować ani złotówki , jeden jak i drugo dostawca stwiedził , ze nie ma czasu bo może wszystko od ręki puścić Chinczykom

ejman w ciekawym miejscu,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
jaką górną bande ?Nowy123 pisze:kabel nam pokrzykuje strategie jak przejdzie gorna bande wybil
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- krzychu3_1989
- Pasjonat
to ile kosztuje gram prawdziwego złotakrinvest pisze:Jeżeli o sile dolara świadczyłby poziom sprzedawców na Ebay mielibyśmu kurs chyba 2.7 , albo 5.7.... Jezu jak ja sie ciesze , że nie musze juz przebywać wśród tych hamburgerowców.
Kupiłem dzisiaj złoto ,fizyczne. Cena już sporo odbiega znowu od tego co sie dzieje na rynku , skośnookie mendy wykupuja wszystko co można wykupić.Pierwszy raz nie u dało mi się utargować ani złotówki , jeden jak i drugo dostawca stwiedził , ze nie ma czasu bo może wszystko od ręki puścić Chinczykom

krzychu3_1989 pisze:trochę z innej beczki czy w Święta rynek walutowy jest zamknięty czy otwarty? Bo większość krajów ma wolne a USA chyba nie
zalezy ktore dni i jacy brokerzy maja rozne godziny zamkniecia co do swiat zapewne Cie poinformuja emailem lub przez email na MT4
- ForexTig3r
- Maniak
Kabel S do 6220 i L od 6220 ?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
e/u h1 - z klina dołem chce, ale obszar wsparcia po drodze
https://www.tradingview.com/x/hNqvFybX/
https://www.tradingview.com/x/hNqvFybX/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ciapul pisze:IMO tydzień skończymy w Twoim niebieskim kanale....molmomas pisze:na razie w dół, bo wsparcie silne na 1.6190
jak tak to fajnie,

ja nie mam sprecyzowanego celu tylko daję przykładowe rozwiązanie analizuję i podpinam pozycję pod cenę

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
IMO jak przejdzie 6245 to juz tylko SForexTig3r pisze:Kabel S do 6220 i L od 6220 ?