Ciapul pisze:g/u wygląda mi na retest przebitego wsparcia
faktycznie, ten podwójny szczyt może dać potwierdzenie wybicia flagi na d1
Ciapul pisze:g/u wygląda mi na retest przebitego wsparcia
wrzuć to na wykresie...molmomas pisze:faktycznie, ten podwójny szczyt może dać potwierdzenie wybicia flagi na d1
Brenach91 pisze:Nowy a jak prognozujesz usd jpy? bo ty spec w Jenach:P
A kiedy to przemówienie ? jutro , a jak tak to o której ?Nowy123 pisze:Brenach91 pisze:Nowy a jak prognozujesz usd jpy? bo ty spec w Jenach:P
inflacji nie ma nibyto dodruk moze trwac dalej
więksi gracze czekaja na 104 104 50 -60 105 tergety gra jest na UP ale aktualnie na DT to nic ciekwego nie widac konsola mysle ze trzeba bedzie sie tak bujac skalpem az do decyzji FEDU jak widac runek czeka
indeksy wczoraj podbili i dzis pewnie mala zmiennosc i konsola czekanie na FE d tez jako SP500 i korelacja jako tako z UJ na sesji USA SP500 1792 opor dax 9200 9220
ewidentnie rynki sie ustawily pod FEd na jutro nawet nie kresle nic na USD JPY
specem od GU nie jestemCiapul pisze:e/u h1 - klin
https://www.tradingview.com/x/ZTCALoww/
-- Dodano: wt 17-12-2013, 14:44 --
wrzuć to na wykresie...molmomas pisze:faktycznie, ten podwójny szczyt może dać potwierdzenie wybicia flagi na d1
szukajcie a znajdzieciePipsKong pisze:A kiedy to przemówienie ? jutro , a jak tak to o której ?
i z tym trzech spadkowych świec, z górnymi cieniami dłuższymi od korpusów chciałbyś w górę ??molmomas pisze:specem od GU nie jestem
IMO tydzień skończymy w Twoim niebieskim kanale....molmomas pisze:na razie w dół, bo wsparcie silne na 1.6190