DayTrading: Poniedziałek 16.12.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 16.12.2013
e/u przebił LT na m15...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
yeahman pisze:1,3760 idealny moment na załapanie się do pociągu. L.
Mam nadzieje ze nie macie SLi i edek poleci do piekła razem z Waszym depomolmomas pisze:1.3820

uj czeka na środowy FED?
przeczytaj ze zrozumieniem moją stopkępsxor pisze:Mam nadzieje ze nie macie SLi i edek poleci do piekła razem z Waszym depomusze ograniczyc wglad w to forum, bo znowu bez sensu czasami biore pod uwage za duzo komentarzy i kasuje zyski mniejsze niż powinienem, zamiast 2-3 osob które na prawde wiedzą co piszą i trzymac się moich analiz
pzdr

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
chyba czas decyzji na E J I GJ I UJ
-
- Stały bywalec
magiczny poziom 1,3800 obronił się więc nie zasadnym było wejście w pozycję długą zresztą pisałem o tympsxor pisze:yeahman pisze:1,3760 idealny moment na załapanie się do pociągu. L.Mam nadzieje ze nie macie SLi i edek poleci do piekła razem z Waszym depomolmomas pisze:1.3820musze ograniczyc wglad w to forum, bo znowu bez sensu czasami biore pod uwage za duzo komentarzy i kasuje zyski mniejsze niż powinienem, zamiast 2-3 osob które na prawde wiedzą co piszą i trzymac się moich analiz
pzdr
Nie sztuką jest zyskać +300 pip-s w ciągu dnia
Sztuką jest utrzymać +300 pip-s w ciągu roku..
Sztuką jest utrzymać +300 pip-s w ciągu roku..
na uj fajne uwarunkowanie, cena idzie po szerokiej oscylacji
Japonia pokazała wolatylność
-- Dodano: pn 16-12-2013, 18:48 --
-- Dodano: pn 16-12-2013, 18:49 --

Japonia pokazała wolatylność

-- Dodano: pn 16-12-2013, 18:48 --
druga Irlandia?LISBON'S EU/IMF/ECB LENDERS SAY NEW SIGNS OF RECOVERY EMERGED SINCE LAST REVIEW
-- Dodano: pn 16-12-2013, 18:49 --
co się dziejeUnexpected fall in UK unemployment would add pressure on the MPC’s dovish forward guidance

Trochę dzisiaj UJ poskalpowałem. Szkoda, że tkwię w przekonaniach trendowych bo w nocy było do wzięcia 1000 pkt na S.
Siedziałem jak dureń i patrzyłem jak spada bo przecież na UJ gram na wzrosty
Siedziałem jak dureń i patrzyłem jak spada bo przecież na UJ gram na wzrosty

Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
Ja taki glupi nie jestem, tylko czasami sie sugeruje i zamykam zysk szybciej niz zakladalemdaniel1704 pisze:magiczny poziom 1,3800 obronił się więc nie zasadnym było wejście w pozycję długą zresztą pisałem o tympsxor pisze:yeahman pisze:1,3760 idealny moment na załapanie się do pociągu. L.Mam nadzieje ze nie macie SLi i edek poleci do piekła razem z Waszym depomolmomas pisze:1.3820musze ograniczyc wglad w to forum, bo znowu bez sensu czasami biore pod uwage za duzo komentarzy i kasuje zyski mniejsze niż powinienem, zamiast 2-3 osob które na prawde wiedzą co piszą i trzymac się moich analiz
pzdr

Dokładnie tak jak piszeszpsxor pisze:yeahman pisze:1,3760 idealny moment na załapanie się do pociągu. L.Mam nadzieje ze nie macie SLi i edek poleci do piekła razem z Waszym depomolmomas pisze:1.3820musze ograniczyc wglad w to forum, bo znowu bez sensu czasami biore pod uwage za duzo komentarzy i kasuje zyski mniejsze niż powinienem, zamiast 2-3 osob które na prawde wiedzą co piszą i trzymac się moich analiz
pzdr