Patrzę na wykres jak największy W1 lub MN porównuję z danymi historycznymi i jedziemy ;] kupuję mało na długi czas , nie znam AT i Fundamentalnej też ;/ i jakoś idzieMasterFx pisze:załozenia poprawne bo na tym cały handel polega, ale czy mogbyś sprecyzować kiedy wg Ciebie jest tanio a kiedy drogo?PipsKong pisze:ja się trzymam jednego ;] kup tani sprzedaj drogo ;]daniel1704 pisze:Nie rozumiesz głównego założenia forex.
DayTrading: Poniedziałek 16.12.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 16.12.2013
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Stały bywalec
Na forex zarobi ten, kto popełni najmniej błędów. W dłuższym terminie nasza strategia MOZE nam przynieść zysk, ale kluczem do sukcesu jest prawidłowe(czytaj ostrożne) zarządzanie posiadanym kapitałem i konsekwencja w przyjętej strategii. Małymi kroczkami, a do przodu .
Nie sztuką jest zyskać +300 pip-s w ciągu dnia
Sztuką jest utrzymać +300 pip-s w ciągu roku..
zaraz zrobi niespodzianke na Edku 

-
- Stały bywalec
Nie rozumiem stwierdzenia patrze na wykres? Można analizować dane historyczne ale czy one rzutują tak na prawdę na przyszłość ? wg mnie marginalnie. Inwestorzy za bardzo kombinują w rzeczywistości warto jest wypatrywać sygnałów kontynuacji trendu głównego d1,w1. Trend is your friend klasyk heh:)PipsKong pisze:
Patrzę na wykres jak największy W1 lub MN porównuję z danymi historycznymi i jedziemy ;] kupuję mało na długi czas , nie znam AT i Fundamentalnej też ;/ i jakoś idzie
Nie sztuką jest zyskać +300 pip-s w ciągu dnia
czyli nie ma to znaczenia , ale jednak ma?daniel1704 pisze:Nie rozumiem stwierdzenia patrze na wykres? Można analizować dane historyczne ale czy one rzutują tak na prawdę na przyszłość ? wg mnie marginalnie. Inwestorzy za bardzo kombinują w rzeczywistości warto jest wypatrywać sygnałów kontynuacji trendu głównego d1,w1. Trend is your friend klasyk heh:)PipsKong pisze:
Patrzę na wykres jak największy W1 lub MN porównuję z danymi historycznymi i jedziemy ;] kupuję mało na długi czas , nie znam AT i Fundamentalnej też ;/ i jakoś idzie

Hello
Witam popoludniowo
;-)
Pytacie na priv o moje pozycje nie bede wszystkim odpisywal wiec napisze tutaj
GOLD SL 1226
EDEK SL 1.3733
Mielgo popoludnia Pany
Witam popoludniowo
;-)
Pytacie na priv o moje pozycje nie bede wszystkim odpisywal wiec napisze tutaj
GOLD SL 1226
EDEK SL 1.3733
Mielgo popoludnia Pany

no to w tym momencie przekreślasz całe ATdaniel1704 pisze:Nie rozumiem stwierdzenia patrze na wykres? Można analizować dane historyczne ale czy one rzutują tak na prawdę na przyszłość ? wg mnie marginalnie. Inwestorzy za bardzo kombinują w rzeczywistości warto jest wypatrywać sygnałów kontynuacji trendu głównego d1,w1. Trend is your friend klasyk heh:)PipsKong pisze:

no trzeba patrzeć na wykresy tylko po nich jestem w stanie stwierdzić że coś jest tanie lub drogie , jak inaczej ?
Patrząc np na USD / PLN przedział 10 letni pokazuje min max 2.00 / 4.00 to znaczy że choćby były najsilniejsze wzrosty ja dolara po 3.5 nie kupię

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Zasięg marny, cena trzepie się jak nastolatek przed kompem [ED] w międzyczasie na goldzie macamy ciekawą strefe.
http://www.mql5.com/en/charts/1182650/g ... ski-mbanku
http://www.mql5.com/en/charts/1182650/g ... ski-mbanku
edka pozamykalem na 1.3755 wszystkie eSki, czekam dalej na ~1.38 albo 1.37~ na sygnal sprzedazy 

Nowy jak widzisz Ejka, bo mnie się rysuje up z poziomu linii TL 141,50...?
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...