a ile już czekasz?cytrynek pisze:Ciągle czekam....cytrynek pisze:A ja ciągle czekam na bonus......
Sensus Capital Markets
Re: Sensus Capital Markets
W dniu 5 listopada otrzymałem informację o pozytywnej weryfikacji dokumentów wraz z numerami rachunków do wpłat. Tyle tylko, że rejestrowałem się z bonusem. Bonusu brak. Loginu i hasła brak. Nie zamierzam nic wpłacać 

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Login dostałem odrazu mailem gdy założyłem konta w Sensus, może nie masz wpisanego loginu w tradimo
No i możesz się zalogować?HubGab pisze:Login dostałem odrazu mailem gdy założyłem konta w Sensus, może nie masz wpisanego loginu w tradimo

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Hasła też nie dostałem więc sie nie zaloguje ale sam login jest:)
Re: Odp: Sensus Capital Markets
Mi bonus przyznali po około tygodniu i w tym samym momencie dostałem hasło.
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Re: Odp: Sensus Capital Markets
Sprawa się "wyjaśniła". Zostałem pominięty na liście uprawnionych do bonusu przez.... przypadek. Żeby otrzymać bonus muszę jednak napisać oficjalne zgłoszenie do tradimo. W sytuacji gdy obie strony "konkursu" wiedzą jednak o problemie a zasłaniają się biurokracją zamiast normalnie zasilic konto postanowiłem sobie dać spokój. Pozdrawiam.Sikoreq87 pisze:Mi bonus przyznali po około tygodniu i w tym samym momencie dostałem hasło.
Mi sie udało dostałem bonus po dokładnie tygodniu.
HubGab pisze:Mi sie udało dostałem bonus po dokładnie tygodniu.
Cieszę się!
Jeśli masz jakieś pytania proszę o kontakt!
-- 31 gru 2013, 15:11 --
Team Sensus Capital Markets życzy ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Broker FOREX i CFD Sensus Capital Markets Ltd.
Muszę pochwalić tego brokera, szczególnie jest chodzi o szybkość i jakość egzekucji zleceń (scalpowanie).
Na razie jestem w fazie testów, ale niedługo powinienem opublikować swoje konto w Sensus
Na razie jestem w fazie testów, ale niedługo powinienem opublikować swoje konto w Sensus

Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.