DayTrading: Piątek 13.12.2013
Re: DayTrading: Piątek 13.12.2013
juz PEJSY oslabiaja USD co za
czyzby juz koniec przygody na edku?
Powiedzcie mi co się dzieje że na ogół jak obserwuję bardzo duże ruchy są o 16 ;/ a w zasadzie nie mogę doczytać i doszukać się dlaczego tak się dzieje ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Bo chlopaki z Wall Street po przyjściu do roboty muszą walnąć kawkę, potem chwila na ichniejszy "onet", chwila pogawędki z Johnem na stanowisku obok (ile wychlał wczoraj i kogo zaliczył). I nagle ding dong i jest 16 naszego czasu.PipsKong pisze:Powiedzcie mi co się dzieje że na ogół jak obserwuję bardzo duże ruchy są o 16 ;/ a w zasadzie nie mogę doczytać i doszukać się dlaczego tak się dzieje ;/

Pesjy przychodza do pracy w nju jork ,zjedzą coś koszernego ,okradną tych co stoją do nich tyłem , zmówią modlitwe ,że juz nie bedą , wypiją kawe i akurat jest 16.PipsKong pisze:Powiedzcie mi co się dzieje że na ogół jak obserwuję bardzo duże ruchy są o 16 ;/ a w zasadzie nie mogę doczytać i doszukać się dlaczego tak się dzieje ;/

2 osoby nie mogą się mylić XD
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
daj 115, będzie bezpieczniejMasterFx pisze:
jak kurs podejdzie pod ostatnie maksy ładuje eski ze stopem 100 pips.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ale wy macie bujną wyobraźnie
Nikt nie wraca z kawy, o 16 jest fixing.

po korekcie rozszeżonej na kablu przydałaby się jeszcze jedna ostatnia fala
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czyli co , chcesz mi powiedzieć , ze najpierw jest fixing , a potem jest kawa ?beyond pisze:Ale wy macie bujną wyobraźnieNikt nie wraca z kawy, o 16 jest fixing.

głupie by to było