DayTrading: Piątek 13.12.2013
Re: DayTrading: Piątek 13.12.2013
Jaki macie spred na indeksie 100 usa? Alior jakas masakra dziś spred to 2$ plus prowizja!!!
2.4 i prowizja 0KRobert pisze:Jaki macie spred na indeksie 100 usa? Alior jakas masakra dziś spred to 2$ plus prowizja!!!
krinvest, jak tam energa?
widziałem, że debiucik, niezbyt pyknął ; )

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
na edku przebili 1.3735 chyba jeszce troche sie chca pobronić u góry 

'Nie myli się ten co nic nie robi'
jak kurs podejdzie pod ostatnie maksy ładuje eski ze stopem 100 pips.krzychu3_1989 pisze:a co myślisz o edkuMasterFx pisze:kubuś puchatek pisze:Kabel-L.
Moze sie udac, aczkolwiek osobiscie czekam na 1,6250-60.
audjpy w górę, gold w górę, edek w górę
Oczywiście dokupuje, kosmiczne obroty ponad 500mln z czego wiekszość zrobiły pracownicze wyprzedaże. To tak jakbyś poszedł do bezdomnego i dał mu Czek na 20zł i dał wybór zrealizować go dzisiaj za 16 , a ponowym roku za 20. Jak myślisz , co zrobi ?pedro pisze:krinvest, jak tam energa?widziałem, że debiucik, niezbyt pyknął ; )

no właśnie, brak tego okresu zakazu sprzedazy przez pracownikow, przyczyną, kiepskiego startukrinvest pisze:Oczywiście dokupuje, kosmiczne obroty ponad 500mln z czego wiekszość zrobiły pracownicze wyprzedaże. To tak jakbyś poszedł do bezdomnego i dał mu Czek na 20zł i dał wybór zrealizować go dzisiaj za 16 , a ponowym roku za 20. Jak myślisz , co zrobi ?pedro pisze:krinvest, jak tam energa?widziałem, że debiucik, niezbyt pyknął ; )
Oczywiście zrealizuje , tak samo robią pracownicy Energii, jakbym zarabiał 1800zł a w grudniu dostał papiery na 2000zł , krótko przed świetami to też bym pewnie je puścił żeby sie nacieszyć świętami
Wczoraj już o 10 robiłem zlecenia

Jutro też jest dzień.
tak jak mówiłem 1782 na SP i czapa
pedro pisze:no właśnie, brak tego okresu zakazu sprzedazy przez pracownikow, przyczyną, kiepskiego startukrinvest pisze:Oczywiście dokupuje, kosmiczne obroty ponad 500mln z czego wiekszość zrobiły pracownicze wyprzedaże. To tak jakbyś poszedł do bezdomnego i dał mu Czek na 20zł i dał wybór zrealizować go dzisiaj za 16 , a ponowym roku za 20. Jak myślisz , co zrobi ?pedro pisze:krinvest, jak tam energa?widziałem, że debiucik, niezbyt pyknął ; )
Oczywiście zrealizuje , tak samo robią pracownicy Energii, jakbym zarabiał 1800zł a w grudniu dostał papiery na 2000zł , krótko przed świetami to też bym pewnie je puścił żeby sie nacieszyć świętami
Wczoraj już o 10 robiłem zlecenia
... nie mniej jednak, powodzenia, ja osobiscie, ten debiut bym sobie odpuscil,
![]()
Jak pisałem wcześniej ja nie odpuszczam żadnego , to taki plan założony kilka lat temu , wiec sie go trzymam. Sprawdzimy za pół roku

Póki co to mi lepiej edka podciągnij i złoto troszke , energą sie nie martw