DayTrading: Środa 11.12.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 12 gru 2013, 00:00

Wzrost
11
27%
Bez zmian
3
7%
Spadek
27
66%

Liczba głosów: 41

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 11.12.2013

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

atlanticos pisze:robię sobie przerwę na razie do końca roku od aktywnego uczestnictwa na forum (czyt: zamieszczanie jakichkolwiek postów i analiz). Zmęczyły mnie regularne ataki ze strony trolli którzy nic poza prowokacją na tej stronie nie wnoszą. Jeśli ktoś będzie chciał zobaczyć mój punkt widzenia jakiejś pary to priv jak to robi już kilka osób z tego forum. Od dziś myślę że spokojnie może zasypywać forum analizami niejaki Beyond... Mnie od zamieszczania tu analiz ani depo nie urośnie ani nie zmniejszy się - raczej robię to żeby inni mogli porównać ze swoimi przemyśleniami, ale niektórym to przeszkadza, a teraz będą mieli okazję się sami wykazać.... To jest ostatni post więc jakiekolwiek dalsze ataki czy polemiki pozostaną bez odzewu.... Wielu pipsów wszystkim życzę i Udanych Świąt
WESOŁYCH ŚWIĄT !!! :564: :564: :564:
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

beyond

Nieprzeczytany post autor: beyond »

atlanticos pisze:robię sobie przerwę na razie do końca roku od aktywnego uczestnictwa na forum (...)
Aż się łezka w oku kręci. Jesteś po prostu tchórzem - najpierw wyzywasz od trolli, prowokujesz a jak Ci się skończą zaczepki i argumenty to wylewasz łzy i piszesz wspaniałe pożegnanie. Bądź facetem i sprostaj wyzwaniu.

Myślę, że forum zyska na tym merytorycznie, bo Twoje wróżby nie mają wartości dodanej.

Ja już wczoraj napisałem, że kupuje USD/CHF i spokojnie sobie to trzymam. Nie wyobrażam sobie RGR innych formacji, po prostu patrzę na wykres i jak rynek pokaże, żeby sprzedawać to sprzedam. Na rynkach zarabia się siedząc na du..e a nie co chwile żonglując pozycjami.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

i inny wariant korekty - dużej piątki - dobrze by było
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

Bemowo1 pisze:i inny wariant korekty - dużej piątki - dobrze by było
wpisywalo by sie w obraz analizy morgana, ja poczekam jeszcze na kolejna eSke troche niżej.

Awatar użytkownika
pabloo83
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pabloo83 »

beyond pisze:
atlanticos pisze:robię sobie przerwę na razie do końca roku od aktywnego uczestnictwa na forum (...)
Aż się łezka w oku kręci. Jesteś po prostu tchórzem - najpierw wyzywasz od trolli, prowokujesz a jak Ci się skończą zaczepki i argumenty to wylewasz łzy i piszesz wspaniałe pożegnanie. Bądź facetem i sprostaj wyzwaniu.

Myślę, że forum zyska na tym merytorycznie, bo Twoje wróżby nie mają wartości dodanej.

Ja już wczoraj napisałem, że kupuje USD/CHF i spokojnie sobie to trzymam. Nie wyobrażam sobie RGR innych formacji, po prostu patrzę na wykres i jak rynek pokaże, żeby sprzedawać to sprzedam. Na rynkach zarabia się siedząc na du..e a nie co chwile żonglując pozycjami.

To jest forum DT - trudno tu nie żonglować pozycjami...
jest jak jest

Awatar użytkownika
Domino
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Domino »

Ben w piątek ma imprezę 60lat :564: , może prezent grubasy mu robią i cisną edzia :mrgreen:
Byka łapiemy za rogi,a za co złapać misia?

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Bemowo1 pisze:ejek, teoretycznie 5 fal jest, 61,8 pięknie zadziałał. Tylko odległość od TL powstrzymuje mnie od naciśnięcia S

ja czekma

bo ani L ani S chodz mi taka opcja wychodzi jeszcze jedno zejscie i na rzezniku podobnie tam podjazd 168 65 i jeszcze jedna w dol

sie zastanawiam nad L na rzezniku tylko ze on to jak sama nazwa mowi :) moze wywinac od razu opcje z H4 bez podbicia na h1 czekam na sygnala
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

atlanticos pisze:robię sobie przerwę na razie do końca roku od aktywnego uczestnictwa na forum (czyt: zamieszczanie jakichkolwiek postów i analiz). Zmęczyły mnie regularne ataki ze strony trolli którzy nic poza prowokacją na tej stronie nie wnoszą. Jeśli ktoś będzie chciał zobaczyć mój punkt widzenia jakiejś pary to priv jak to robi już kilka osób z tego forum. Od dziś myślę że spokojnie może zasypywać forum analizami niejaki Beyond... Mnie od zamieszczania tu analiz ani depo nie urośnie ani nie zmniejszy się - raczej robię to żeby inni mogli porównać ze swoimi przemyśleniami, ale niektórym to przeszkadza, a teraz będą mieli okazję się sami wykazać.... To jest ostatni post więc jakiekolwiek dalsze ataki czy polemiki pozostaną bez odzewu.... Wielu pipsów wszystkim życzę i Udanych Świąt
Ja również zaprzestaję aktywnego udzielania się na forum do odwołania. Nie potrafię pozostawać obojętny wobec trolli więc najlepiej, aby obeszło się bez polemiki, zaprzestać aktywnie się udzielać.

Proponuję wszystkim zwrócić (a najlepiej zbanować) uwagę na Pana beyond (jego poprzedni nick entropia - również trollował), który celowo zakłada nowe nicki i trolluje forum celem zrobienia zamieszania.

Gdyby przyszła potrzeba kontaktu to priv.
Dziękuję i dobranoc.

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

drogie żaby i kuskusy trole są i zawsze będą tak długo jak będzie się na nich zwracało uwagę, podejmowanie jakichkolwiek decyzji pod wpływem ich działalności uważam za dawanie im satysfakcji i dlatego od jakiegoś już czasu w ogóle nie zwracam uwagi na ich płodną aczkolwiek pozbawioną jakiejkowiek treści twórczość;
co do analiz żaby to należy przyznać, że zawsze były oparte o solidne fundamenty wypływające z wiedzy i zrozumienia tematu...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Hodis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Hodis »

Ajj za szybko na kablu shorta zamknąłem, ciekawe dokąd dojadą, najblizsze silne wsparcie to chyba 1.6325
'Nie myli się ten co nic nie robi'

Zablokowany