DayTrading: Środa 11.12.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 12 gru 2013, 00:00

Wzrost
11
27%
Bez zmian
3
7%
Spadek
27
66%

Liczba głosów: 41

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 11.12.2013

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

ejek, teoretycznie 5 fal jest, 61,8 pięknie zadziałał. Tylko odległość od TL powstrzymuje mnie od naciśnięcia S
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

beyond

Nieprzeczytany post autor: beyond »

atlanticos pisze: dla Ciebie to wróżbiarstwo, dla mnie prognoza... plan jak pod coś takiego zagrać gdy już się utworzy jest zawsze w głowie... A jeśli nie rozumiesz co to prognoza to Twój problem... kabla pokazałem w nocy też wróżbę... na 2 stronie jest...
Zdaję się, że Ty nie rozumiesz, bo prognoza opiera się na jakichkolwiek przesłankach, na Twoim wykresie nie ma żadnych do tego, że będzie RGR. Jak się utworzy to zagram, po co mam to mieć w głowie wcześniej?
atlanticos pisze: masz 27 postów i ani jednego dotyczącego daytradingu... nawet nie dyskutuje już z takimi trollami... daj coś od siebie a nie zaśmiecasz tylko wątek
To przeglądnij je jeszcze raz. Z drugiej strony, jakbym miał pisać takie posty jak Ty to lepiej jednak nie pisać :mrgreen: Miło, że przyklejasz mi łatkę trolla, samemu nim będąc. Jeśli masz problemy z własnym ego i poczuciem własnej wartości to Twój problem, ale nie musisz z tego tytułu obrażać innych.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

beyond pisze:
To przeglądnij je jeszcze raz. Z drugiej strony, jakbym miał pisać takie posty jak Ty to lepiej jednak nie pisać :mrgreen: Miło, że przyklejasz mi łatkę trolla, samemu nim będąc. Jeśli masz problemy z własnym ego i poczuciem własnej wartości to Twój problem, ale nie musisz z tego tytułu obrażać innych.
i tego się trzymaj :mrgreen:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

beyond

Nieprzeczytany post autor: beyond »

atlanticos pisze: i tego się trzymaj :mrgreen:
Zapomniałem, że rozumienie ironii, to domena ludzi inteligentnych :) No nic, mówiąc prościej: to Ty nie powinieneś pisać takich postów :mrgreen:

Awatar użytkownika
krzychu3_1989
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krzychu3_1989 »

beyond pisze:
atlanticos pisze: i tego się trzymaj :mrgreen:
Zapomniałem, że rozumienie ironii, to domena ludzi inteligentnych :) No nic, mówiąc prościej: to Ty nie powinieneś pisać takich postów :mrgreen:
nieróbcie syfu na forum

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Re: Re:

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Bemowo1 pisze:
helpfinance pisze:
Bemowo1 pisze:witam
przedstawiam prognozę krótkoterminową dla złota
wg mnie brakuje ostatniej podfali 5 na godzinowym która nie powinna wyrządzić większej szkody
pozdrawiam
Jak dla mnie ostatni impuls zmienił trend krótkoterminowy

w piątek przedstawiłem analizę średnioterminową (wykres) dzienny na podstawie fal eliotta korekcyjnego wzrostu do ok 1380 , ale jak dobrze policzyć falki to wychodzi dołek na 1203 lub 1228 (długość podfali 5 - 100 oraz 61,8% dlugości podfali 1 na godzinowym) w analizie posluguje sie też wskaźnikiem fast K , na dziennym jest w wykupieniu i sygnalizuje niewielka obsuwę .
Tylko, jeżeli Twój scenariusz ostatniej fali spadkowej się spełni (a są ku temu przesłanki) to bardzo dużo namiesza, ponieważ ruch spadkowy może otworzyć drogę do kolejnych pięciu podfal spadkowych (a nie jak Ty zakładasz 1 fali ostatniej spadkowej)

-- Dodano: 11 gru 2013, 12:59 --

kabel ostatnie wypierdy na kablu. Cieszy mnie sąsiedztwo kanalu

Hahahaha :D :D

No ale coś w tym jest.
A na edku sytuacja powoli przypomina tą z końca listopada.

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

Kusus pisze: Hahahaha :D :D

No ale coś w tym jest.
A na edku sytuacja powoli przypomina tą z końca listopada.
Nie nastawiaj sie, bo edek to ostatnio takie scierwo, pojdzie info że ograniczają qe to jeszcze jebnie na 1.40 nie wiadomo dlaczego, i nikt nie bedzie wiedzial o co chodzi :lol:

http://www.efxnews.com/story/22037/eur- ... 4-barclays
Ostatnio zmieniony 11 gru 2013, 12:25 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

robię sobie przerwę na razie do końca roku od aktywnego uczestnictwa na forum (czyt: zamieszczanie jakichkolwiek postów i analiz). Zmęczyły mnie regularne ataki ze strony trolli którzy nic poza prowokacją na tej stronie nie wnoszą. Jeśli ktoś będzie chciał zobaczyć mój punkt widzenia jakiejś pary to priv jak to robi już kilka osób z tego forum. Od dziś myślę że spokojnie może zasypywać forum analizami niejaki Beyond... Mnie od zamieszczania tu analiz ani depo nie urośnie ani nie zmniejszy się - raczej robię to żeby inni mogli porównać ze swoimi przemyśleniami, ale niektórym to przeszkadza, a teraz będą mieli okazję się sami wykazać.... To jest ostatni post więc jakiekolwiek dalsze ataki czy polemiki pozostaną bez odzewu.... Wielu pipsów wszystkim życzę i Udanych Świąt
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

psxor pisze:
Bemowo1 pisze:kabel ostatnie wypierdy na kablu. Cieszy mnie sąsiedztwo kanalu
http://theelliottwavesufer.blogspot.com ... d-has.html

Musze Cie pochwalić, bo jak wczoraj napisałeś że to już ostatnie podrygi i Twój ostatni long, to załadowałem się w grubą eSke na 1.6452 z SLem na 1.6510, i właśnie ja zamknąłem, także masz :564:

edit: chyba za szybko zamknalem o_O
Jeszcze nie ma się z czego cieszyć - od kilku dni mamy nowy kanał - a w nim siła do L! dopiero wyjście z niego, potencjalny retest..... może rozpocząć korektę - tylko jaką korektę ruchu od 1.07.2013?, czy korekę ruchu od 12.11.2013? tego nie wiem.... niestety
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2013, 12:33 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

atlanticos pisze:robię sobie przerwę na razie do końca roku od aktywnego uczestnictwa na forum (czyt: zamieszczanie jakichkolwiek postów i analiz). Zmęczyły mnie regularne ataki ze strony trolli którzy nic poza prowokacją na tej stronie nie wnoszą. Jeśli ktoś będzie chciał zobaczyć mój punkt widzenia jakiejś pary to priv jak to robi już kilka osób z tego forum. Od dziś myślę że spokojnie może zasypywać forum analizami niejaki Beyond... Mnie od zamieszczania tu analiz ani depo nie urośnie ani nie zmniejszy się - raczej robię to żeby inni mogli porównać ze swoimi przemyśleniami, ale niektórym to przeszkadza, a teraz będą mieli okazję się sami wykazać.... To jest ostatni post więc jakiekolwiek dalsze ataki czy polemiki pozostaną bez odzewu.... Wielu pipsów wszystkim życzę i Udanych Świąt
Wrr, nie możesz olać? jesteś 1 z 3 osób których analizy tutaj biore w jakis sposob pod uwage, mniejsza badz wieksza, chill, relax :564:

Zablokowany