DayTrading: Wtorek 10.12.2013
- kk.dreamer
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 10.12.2013
Wiesz nalezy spodziewac sie nie spodziewanego, a tak powaznie to ostatnio przy tym poziomie EBC trzeslo dupa, wiec spodziewalem sie ze i tym razem potrzesa, ale widocznie oni wiedza juz ze FED ograniczy dodruk i pozwola nam spasc z wysoka zgarniajac oandianskie eSLe w obie strony...Nowy123 pisze:nic nie powie nowego wiec nie wiem co sie tak nastawiliscie na to
wiekszego zamieszania robia te marionetki z FED czlonkowie niz Dragi podaczas takich wystąpień gdzie EBC nie ma posiedzienia i pod ustalanie stop %
Pod S się zaczaić jak najbardziej, może podwójne denko stuknie.pedro pisze:kangur w ciekawym miejscu, https://www.tradingview.com/x/bECxjmkR/
Pieniądz robi pieniądz.
xPabloo pisze:Wiesz nalezy spodziewac sie nie spodziewanego, a tak powaznie to ostatnio przy tym poziomie EBC trzeslo dupa, wiec spodziewalem sie ze i tym razem potrzesa, ale widocznie oni wiedza juz ze FED ograniczy dodruk i pozwola nam spasc z wysoka zgarniajac oandianskie eSLe w obie strony...Nowy123 pisze:nic nie powie nowego wiec nie wiem co sie tak nastawiliscie na to
wiekszego zamieszania robia te marionetki z FED czlonkowie niz Dragi podaczas takich wystąpień gdzie EBC nie ma posiedzienia i pod ustalanie stop %
kreski mowia S i korekta
18 FEd i decyzja c odo zaciesniania czy nie zaciesniania
-- Dodano: wt 10-12-2013, 14:28 --
kablos zawraca przetestowl opory intra czort wie co teraz wykombnuja

- krzychu171
- Stały bywalec
podobno każda eska powyżej 1.30 zarobi ... ciekawe ile jeszcze poczekam 

a na Edku sie czaja ta korekta na razie marnej jakosci
teraz czekanie na USRakow
teraz czekanie na USRakow
krzychu171 pisze:podobno każda eska powyżej 1.30 zarobi ... ciekawe ile jeszcze poczekam
kto ci tak powiedział

Jak dla mnie to tak jak pisalem wczesniej teraz up na Edku a po FED w dol bo ogranicza jeszcze w tym roku. Jak nie ogranicza to lepiej w S nie siedziec. Ale to jest moje zdanie, a ja sie nie znam jeszcze tak dobrze jak wy.
Zabrzmie troche jak WIRTP ale poki co EDEK jest nastawiony byczo, moze skoryguje lekko do 1.3670 pod eliota albo dlatego ze jestesmy przy gornej krawedzi, ale dopoki nie wyjdziemy dolem z chmury albo z kanalu wzrostowego to edek jest UP.
Poprawcie mnie jak zle mowie - ucze sie jeszcze
Zabrzmie troche jak WIRTP ale poki co EDEK jest nastawiony byczo, moze skoryguje lekko do 1.3670 pod eliota albo dlatego ze jestesmy przy gornej krawedzi, ale dopoki nie wyjdziemy dolem z chmury albo z kanalu wzrostowego to edek jest UP.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w koncu ruszyli z E J
ale przez spadek U J a tu pasuje przyspieszyc ale z EDKIEM
ciekawa analogia na DJ indeksie
http://bbs.cobrasmarketview.com/viewtop ... 4&start=40

ale przez spadek U J a tu pasuje przyspieszyc ale z EDKIEM

ciekawa analogia na DJ indeksie
http://bbs.cobrasmarketview.com/viewtop ... 4&start=40
xPabloo pisze:Jak dla mnie to tak jak pisalem wczesniej teraz up na Edku a po FED w dol bo ogranicza jeszcze w tym roku. Jak nie ogranicza to lepiej w S nie siedziec. Ale to jest moje zdanie, a ja sie nie znam jeszcze tak dobrze jak wy.
a cóż to za ustawienia chmury?? 7-22-44 to tez nie to!!!
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"