Dobre dane dla USD/USA to dobry sentyment dla giełd co z kolei przekłada się na wzrost EUR/USD i indeksów. Dlatego nie gram pod dane. Chyba, że scalpxPabloo pisze:kurde nie bylo mnie po danych - ktos mi powie czemu indexy i wogole czemu USD sie olabil po takich danych ?
DayTrading: Piątek 06.12.2013
Re: DayTrading: Piątek 06.12.2013
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
dobre dane z USD to raczej powinny raczej umacniac dolara wzgledem innych walut i powodowac masowe wyprzedawanie indeksow gdyz FED ograniczy drukowanie jeszcze w grudniu (dobre dane tak sugeruja)cytrynek pisze:Dobre dane dla USD to dobry sentyment dla giełd co z kolei przekłada się na wzrost EUR/USD i indeksów. Dlatego nie gram pod dane. Chyba, że scalpxPabloo pisze:kurde nie bylo mnie po danych - ktos mi powie czemu indexy i wogole czemu USD sie olabil po takich danych ?
Jak CCI(14) przekroczy 230 na H4 znowu dobieram S.Nowy123 pisze:Janek80 pisze:@Nowy123 możliwy ORGR na u/j na H1.
102.8 trzyma jako opór.
Fajna sprawa...
EDIT: pojawia się sygnał kupna na grajdole na H4 !!! Sl'e można na 2360 ustawić. To bajkopisarstowo. Cugan tu specem jest
KUPY sie to nie trzyma ze USD sie oslabia smierdzi t ocos mi
Teraz postrzelam do ruskich i londek boys. Psychika musi odpocząć.
Psychika to podstawa reszta, dane, elioty, chmury itp to ....
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
Czasami tak a czasami niexPabloo pisze:dobre dane z USD to raczej powinny raczej umacniac dolara wzgledem innych walut i powodowac masowe wyprzedawanie indeksow gdyz FED ograniczy drukowanie jeszcze w grudniu (dobre dane tak sugeruja)cytrynek pisze:Dobre dane dla USD to dobry sentyment dla giełd co z kolei przekłada się na wzrost EUR/USD i indeksów. Dlatego nie gram pod dane. Chyba, że scalpxPabloo pisze:kurde nie bylo mnie po danych - ktos mi powie czemu indexy i wogole czemu USD sie olabil po takich danych ?
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
nic zamknalem KIWI i KAngura cos mi to smierdzi wszystko 
te OSLABIANIE USD po mimo dobrych danych i na horyzoncie zaciesnianie monetarne

te OSLABIANIE USD po mimo dobrych danych i na horyzoncie zaciesnianie monetarne
http://www.zerohedge.com/sites/default/ ... pdate2.jpg
tutja jasne co do USD juz 10 latk isie zblizaly do 3 %

tutja jasne co do USD juz 10 latk isie zblizaly do 3 %
kabel, teoretycznie istnieje możliwość wyrysowania 5 podfal do góry, 
ale chyba czas w przyszłym tygodniu rozpocząć korektę....
-- Dodano: 06 gru 2013, 16:55 --
gold dojedźmy do kółeczka to będzie up

ale chyba czas w przyszłym tygodniu rozpocząć korektę....
-- Dodano: 06 gru 2013, 16:55 --
gold dojedźmy do kółeczka to będzie up
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Kolejne dane dobre dla usd.
czyli znowu edek do gory

czyli znowu edek do gory
Zaraz dane dla meksykańskiego peso. Biorę elkę 
EDIT: Zonk

EDIT: Zonk
					Ostatnio zmieniony 06 gru 2013, 16:03 przez cytrynek, łącznie zmieniany 1 raz.