Dane oraz japedro pisze:pewnie,. ze sysko od danych zalezy... można se rysowac, fibo znosic, sd wyznaczac bla, bla bla... a i tak, dane wyznacza kierunekNowy123 pisze:pedro pisze:gejman, konfluencja fibo, i silna strefa SD... dwa wyjscia, up pod 167.50 lub down do przynajmniej 166.50... lub nawet 166, ale wtedy to juz powinien nawet okolice 165.100 odwiedzichttps://www.tradingview.com/x/Yjapj2Pw/ ... za godzine sie wyjasni
G J mozemy zobaczyc 50 fib lub troche wyzej 61 ale teraz nie ma co analizowac bo bo danedzis i pewnie znowu na E J I G J boksowanie w miejscu bo bedzie koreklacja E U G U kontra UJ
DayTrading: Piątek 06.12.2013
Re: DayTrading: Piątek 06.12.2013
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
ja myśle troche w dół dla zmylki potem górasureshot pisze:mieli sie i mieli, a za godzine wystrzal, co obstawacie gora vs dol?, ja chyba gora
Czyli co , demo ?cytrynek pisze:
Za całe OFE
Na forum demokrinvest pisze:ja myśle troche w dół dla zmylki potem górasureshot pisze:mieli sie i mieli, a za godzine wystrzal, co obstawacie gora vs dol?, ja chyba gora
Czyli co , demo ?cytrynek pisze:
Za całe OFE![]()
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Witam
Wszedlem w S na GOLD 1232
Kuzwa jak nie bedzie gleby to ja bede mial glebe

Wszedlem w S na GOLD 1232
Kuzwa jak nie bedzie gleby to ja bede mial glebe
jak byś wykorzystał to co napisałeś dziś ponad 100pips do przodu.pedro pisze:podstaw jakąs fajną literature do podstawoloxolo pisze:Masz potencjał chłopie tylko trochę podstaw i wiary w siebie brakuje.pedro pisze:gejman, konfluencja fibo, i silna strefa SD... dwa wejscia, up od 166.00wiem, brakow cala masa, ale fx tylko i wylacznie hobbystycznie traktuje...
co masz na mysli, ze wiary w siebie?
Na PW coś podeślę.
Pieniądz robi pieniądz.
Ja też chcęoloxolo pisze: jak byś wykorzystał to co napisałeś dziś ponad 100pips do przodu.
Na PW coś podeślę.
na razie cos kieduja sie na E U I G U w dol przed danymi 
 czyzby lepsze i znowu  rynek wie wczeniej 

czesto taka zmyłke robią pół godziny , 15 min przed. ida powoli w dół żeby mieć lepsza pozycje do startowania w góre. To raczej stały motyw c tego co zauważyłem.Nowy123 pisze:na razie cos kieduja sie na E U I G U w dol przed danymiczyzby lepsze i znowu rynek wie wczeniej
http://xpuls.pl/adp-payrolls-zostalo-25-minut/Nowy123 pisze:czyzby lepsze i znowu rynek wie wczeniej
-- Dodano: pt 06-12-2013, 14:22 --
a pamiętasz kilka poprzednich danych z US ?krinvest pisze:czesto taka zmyłke robią pół godziny , 15 min przed. ida powoli w dół żeby mieć lepsza pozycje do startowania w góre. To raczej stały motyw c tego co zauważyłem.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
obstawiam powtórke z wczorjasza i pod to zagram albo będzieNowy123 pisze:na razie cos kieduja sie na E U I G U w dol przed danymiczyzby lepsze i znowu rynek wie wczeniej