psxor pisze:Jak widzisz kabla ? jesli moge zapytac.MasterFx pisze:Widze, że od ostatniej mojej wizyty tutaj nic sie nie zmieniło. Dalej naganiacie na sprzedaż w strefach wsparc...Bemowo1 pisze:kiwi,
według mnie kierunek piekło
Mozesz

psxor pisze:Jak widzisz kabla ? jesli moge zapytac.MasterFx pisze:Widze, że od ostatniej mojej wizyty tutaj nic sie nie zmieniło. Dalej naganiacie na sprzedaż w strefach wsparc...Bemowo1 pisze:kiwi,
Ja bym obstawiał max 1.3680 tam mam ustawiony order sprzedaży. O ile w ogóle.crok. pisze:to co teraz po 17 zemsta pejsow i 1,37 ?
MasterFx pisze:Widze, że od ostatniej mojej wizyty tutaj nic sie nie zmieniło. Dalej naganiacie na sprzedaż w strefach wsparc...Bemowo1 pisze:kiwi,
MasterFx pisze:
MozeszWłasnie wziąłem L1,6310 ze stopem w przypadku zamkniecia h1 ponizej 1,63
Właśnie pisalem posta ze gratuluje miejsca na L, no ale wyprzedziłeś mnieatlanticos pisze:MasterFx pisze:
MozeszWłasnie wziąłem L1,6310 ze stopem w przypadku zamkniecia h1 ponizej 1,63
właśnie złapałeś lecący nóż... gratulacje... jako nagrodę masz
- może na skalpa kilka pipsow wejdzie... wybiliśmy dziś Mistrzu kanał wzrostowy na h4
atlanticos pisze:MasterFx pisze:Widze, że od ostatniej mojej wizyty tutaj nic sie nie zmieniło. Dalej naganiacie na sprzedaż w strefach wsparc...Bemowo1 pisze:kiwi,
to pewnie dlatego że tam gdzie dla jednych jest sufit, dla innych jest podłoga