A ja ustawiam się pod <1.62 z otwarta pozycja przy 1.639.
DayTrading: Czwartek 05.12.2013
Re: DayTrading: Czwartek 05.12.2013
Kabel ustawia sie pod jutrzejszy dzien chyba 
hm, mozesz i masz racjeCiapul pisze:+ zniesienia fibo - zauważ że chodzi jak po sznurkupedro pisze:wszystko zalezy od tej strefy w ktorej teaz jest cena/... i ukladu swiczek,
https://www.tradingview.com/x/IlYaubZF/
umocnienie dolara, na całej linii. przekonały mnie Twoje argumenty
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
czekam jak mario cos powie pod oslabienie edka
Jak dla mnie edek na D1 powinien 1,38 musnąć jako podwójny szczyt a potem już może lecieć w przepaść co wy na to?
NAJLEPSZĄ BRONIĄ PRZECIWKO WROGOWI JEST INNY WRÓG
pożyjemy, zobaczymy... napierw trzeba przejść przez FE100 i strefę wsparć poniżej, potem psychologia i kolejna strefa wsparć pod 1,63pedro pisze:hm, mozesz i masz racje
-- Dodano: czw 05-12-2013, 11:00 --
nie ma szans... 3650 maxMatrix pisze:Jak dla mnie edek na D1 powinien 1,38 musnąć jako podwójny szczyt a potem już może lecieć w przepaść co wy na to?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Zobaczymy http://www.coolforex.pl/data/image/reko ... 2-2013.gif
-- Dodano: czw 05-12-2013, 11:04 --
Po wczorajszym dniu wzburzony, otwarcia Euro znajdzie się na naszej sesji wzloty tygodnia z przystanków powyższych 1.3620/30 już po wyjęciu. Dzisiejszym głównym wydarzeniem jest oczywiście po południu posiedzenie EBC. Spodziewamy się, że brak zmian polityki w tym spotkaniu, a każdy ruch stopy lub nowe środki będą zaskoczeniem dla rynku, więc nacisk będzie najprawdopodobniej na konferencji prasowej, Draghi i prognozy na nowych pracowników. Biorąc pod uwagę działania w ostatnim spotkaniu i słaby numer CPI prowadzące do niego, a także stosunkowo silne obecnego euro, wyższe prognozy inflacji (1,4%) z 2015 może spowodować zamieszanie i prognoza Greg Füzesi sugeruje, że realne ryzyko tego. Z powiedział, że nasz portfel zamówień jest całkowicie zdominowany przez oferty przedsiębiorstw między 1,3700 a 1,3860, a biorąc pod uwagę tegoroczną ofertą i oczywistą niechęć przez urzędników EBC do wszelkich ruchów, które nawet zacząć zagrażać 1,40, to uważam ruch na niskim Uchwyt połowie 1.37 szansy sprzedaży jako. Na domiar złego, 1.3520/30 wczoraj po raz kolejny odbędzie się w obliczu ciężkiej sprzedaży. Widzieliśmy trochę kupowanie przez menedżerów rezerwowych wczoraj przed tym poziomie, tak więc jest to obszar do obejrzenia poniżej. W stosunku do wielu spotkań EBC widzieliśmy w ciągu roku, myślę, że umieszczenie w euro w tym przypadku jest raczej umiarkowane tym razem.
-- Dodano: czw 05-12-2013, 11:04 --
Po wczorajszym dniu wzburzony, otwarcia Euro znajdzie się na naszej sesji wzloty tygodnia z przystanków powyższych 1.3620/30 już po wyjęciu. Dzisiejszym głównym wydarzeniem jest oczywiście po południu posiedzenie EBC. Spodziewamy się, że brak zmian polityki w tym spotkaniu, a każdy ruch stopy lub nowe środki będą zaskoczeniem dla rynku, więc nacisk będzie najprawdopodobniej na konferencji prasowej, Draghi i prognozy na nowych pracowników. Biorąc pod uwagę działania w ostatnim spotkaniu i słaby numer CPI prowadzące do niego, a także stosunkowo silne obecnego euro, wyższe prognozy inflacji (1,4%) z 2015 może spowodować zamieszanie i prognoza Greg Füzesi sugeruje, że realne ryzyko tego. Z powiedział, że nasz portfel zamówień jest całkowicie zdominowany przez oferty przedsiębiorstw między 1,3700 a 1,3860, a biorąc pod uwagę tegoroczną ofertą i oczywistą niechęć przez urzędników EBC do wszelkich ruchów, które nawet zacząć zagrażać 1,40, to uważam ruch na niskim Uchwyt połowie 1.37 szansy sprzedaży jako. Na domiar złego, 1.3520/30 wczoraj po raz kolejny odbędzie się w obliczu ciężkiej sprzedaży. Widzieliśmy trochę kupowanie przez menedżerów rezerwowych wczoraj przed tym poziomie, tak więc jest to obszar do obejrzenia poniżej. W stosunku do wielu spotkań EBC widzieliśmy w ciągu roku, myślę, że umieszczenie w euro w tym przypadku jest raczej umiarkowane tym razem.
NAJLEPSZĄ BRONIĄ PRZECIWKO WROGOWI JEST INNY WRÓG
- atlanticos
- Maniak

edek i jego dylematy...kierunek wybicia zdecyduje więc obserwuj i się podłącz... jedno jest pewne... "...będzie, będzie zabawa, będzie się działo..."Matrix pisze:Zobaczymy http://www.coolforex.pl/data/image/reko ... 2-2013.gif
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
dostaje to dwa razy dziennie z trading central i skuteczność tych prognoz oscyluje w przedziale 30-40 %Matrix pisze:Zobaczymy http://www.coolforex.pl/data/image/reko ... 2-2013.gif
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- skośne_oczy
- Uczestnik

Zaczyna się podpowiadanie i zgadywanie, więc i ja coś dodam, może będzie odwrotnie...
Ciapul, niezłe kolory na wykresie, podoba mi się zwłaszcza ta niebieska kreska w powietrzu...
Jeden wykres zaktualizowałem i oby dobrze, był juz załączany wcześniej nie przeze mnie
Ciapul, niezłe kolory na wykresie, podoba mi się zwłaszcza ta niebieska kreska w powietrzu...
Jeden wykres zaktualizowałem i oby dobrze, był juz załączany wcześniej nie przeze mnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.