DayTrading: Poniedziałek 02.12.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.12.2013
GBP/CAD MN
Para zrealizowała target po wybiciu z konsolidacji. Czekam aktualnie na sygnal sprzedaży.
Para zrealizowała target po wybiciu z konsolidacji. Czekam aktualnie na sygnal sprzedaży.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Ty akrobatosteven69 pisze:taki stary nie jestem

a ja chętnie przyjmuje wiec jakbyś miał to po sensownym kursie chętnie - PO SENSOWNYMsteven69 pisze:czyli te bitcoiny zarobione to jest zapłata za udostępnienie sprzętu ?
w pale się to nie mieści, w życiu nie chciałbym tym płacić, ani mieć płacone, skończy się pewnie największą globalną stratą finansową wielu ludzi.

-- Dodano: 02 gru 2013, 20:58 --
krinvest pisze:a ja chętnie przyjmuje wiec jakbyś miał to po sensownym kursie chętnie - PO SENSOWNYMsteven69 pisze:czyli te bitcoiny zarobione to jest zapłata za udostępnienie sprzętu ?
w pale się to nie mieści, w życiu nie chciałbym tym płacić, ani mieć płacone, skończy się pewnie największą globalną stratą finansową wielu ludzi.co nie zmienia faktu , ze niedługo bedzie czas juz sprzedawać żeby przeczekać te wyjścia które niedługo będą. Bitcoin potrzebuje czasu , jeszcze wiele lat upłynie zanim algorytm dojdzie do max. także jeszcze wiele przed nami.
Z ta koparka też byłbym ostrożny , przy zmianie trudności wydobycia o czym koles oczywiście nie informuje w tej konfiguracji przestanie być rentowna. W dodatku ten zestaw za 900zł a 300zł dziennie nie widze tego, 700W same zasilacze i 4 karty pewnie po 200W nie dadzą tyle na pewno.
I to fajnie brzmi :
"proszę wybaczyć nieprofesjonalizm, ale nie o to tu przecież chodzi. "

Ostatnio zmieniony 02 gru 2013, 20:59 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.
USD/JPY W1
Para zrealizowała 50% targetu po wybiciu z trójkąta. Czekam na sygnał sprzedaży i korektę do 38,2-41,4% zniesienia fibo w celu zajęcia pozycji długiej.
Para zrealizowała 50% targetu po wybiciu z trójkąta. Czekam na sygnał sprzedaży i korektę do 38,2-41,4% zniesienia fibo w celu zajęcia pozycji długiej.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
na kablu mamy spadajaca gwiazde na d1, chyba zaryzykuje bardzo małą eSeczką z 0.10 lota bedzie na obiad
na w1 prognozuje spadek na 1.3240, na d1 najblizsze wsparcie 1.35 potem 1.3450
jak przejda 139 138 90
E J 138

- atlanticos
- Maniak
może warto się bliżej przyjrzeć kangurowi choćby ze względu na najbliższą noc w kalendarzu 
ciekawie się robi
https://www.tradingview.com/x/s8qE7bwA/
a dla tych którzy nie wiedzieli czemu edek tak dziś leciał mamy odpowiedź... niestety przegapiłem to wcześniej i tylko do 3563 jechałem tym ekspresem a zasięg zrealizowany wzorowo
https://www.tradingview.com/x/BgwreEB6/

ciekawie się robi
https://www.tradingview.com/x/s8qE7bwA/
a dla tych którzy nie wiedzieli czemu edek tak dziś leciał mamy odpowiedź... niestety przegapiłem to wcześniej i tylko do 3563 jechałem tym ekspresem a zasięg zrealizowany wzorowo
https://www.tradingview.com/x/BgwreEB6/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Wydaje mi się Żabciu że podjadą ale 20 pipsów niżej.
We will see..
We will see..

- atlanticos
- Maniak
a nie wyczuwasz checi podwojnego dna na m30 intraday? zasieg sprawdzKundziu pisze:Wydaje mi się Żabciu że podjadą ale 20 pipsów niżej.
We will see..

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz