mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
- kaktus3000
- Gaduła
Re: BRE Forex ECN
Po zmianie domeny na mForex nie mogę się zalogować do Mój Fx. Też macie z tym problem?
Rozumiem, że zamiast zadzwonić/napisać do brokera , poleciałeś najpierw na forumkaktus3000 pisze:Po zmianie domeny na mForex nie mogę się zalogować do Mój Fx. Też macie z tym problem?

Ja takich problemów nie zauważyłem.
Ja też normalnie się zalogowałem. Sprawdź czy wpisujesz poprawnie dane. Login to numer konta, a hasło ustalałeś sam.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Re: mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Prosiłbym o wdrożenie protokołu SSL ( HTTPS ) dla strony mforex.pl
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.
Przecież jest wdrożony tam gdzie powinien (logowanie). Podoba się Wam nowa odsłona strony?DanielFX pisze:Prosiłbym o wdrożenie protokołu SSL ( HTTPS ) dla strony mforex.pl

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Witam 
Pozdrawiam
Karol Marchewka

Może nie "paskuda" ale IMHO przedtem było bardziej efektownie.cytrynek pisze:Przecież jest wdrożony tam gdzie powinien (logowanie). Podoba się Wam nowa odsłona strony?Paskuda!
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Wg mnie zyskała trochę na przejrzystości, a co do estetyki to cóż, są gusta i guściki
.
Dziś została wypuszczona nowa wersja platformy mForex. Do pobrania stąd:
http://mforex.pl/Media/Default/Instalac ... nstall.exe
Odnośnie platform mobilnych:
http://mforex.pl/nowosci/mforex-android ... wa-serwera

Dziś została wypuszczona nowa wersja platformy mForex. Do pobrania stąd:
http://mforex.pl/Media/Default/Instalac ... nstall.exe
Odnośnie platform mobilnych:
http://mforex.pl/nowosci/mforex-android ... wa-serwera
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- kaktus3000
- Gaduła
Broker twierdzi, że wszystko jest ok, dlatego wolę podpytać na forum. Okazało się, że zrobiłem w międzyczasie aktualizację do Windows 8.1 i IE w wersji 11.0.1 nie przechodzi logowania (może się taka informacja komuś przyda) Na innej przeglądarce mogę się zalogować. Dzięki za informację o tym, że wszystko działa poprawnie.dominik88 pisze:Rozumiem, że zamiast zadzwonić/napisać do brokera , poleciałeś najpierw na forumkaktus3000 pisze:Po zmianie domeny na mForex nie mogę się zalogować do Mój Fx. Też macie z tym problem?![]()
Skorzystałem z nowego instalatora. Przeniesienie wszystkich plików konfiguracji powoduje "zawieszenie" aplikacji. Rada? Nie zamieniajcie tych plików, które krzyczą, że już tam sąkaktus3000 pisze:Broker twierdzi, że wszystko jest ok, dlatego wolę podpytać na forum. Okazało się, że zrobiłem w międzyczasie aktualizację do Windows 8.1 i IE w wersji 11.0.1 nie przechodzi logowania (może się taka informacja komuś przyda) Na innej przeglądarce mogę się zalogować. Dzięki za informację o tym, że wszystko działa poprawnie.dominik88 pisze:Rozumiem, że zamiast zadzwonić/napisać do brokera , poleciałeś najpierw na forumkaktus3000 pisze:Po zmianie domeny na mForex nie mogę się zalogować do Mój Fx. Też macie z tym problem?![]()

P.S.
Co to jest Windows?

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
-
- Pasjonat
Czy muszę odinstalować starą platformę bretrader by zainstalować nową mforex?
Czy wszystkie ustawienia wykresów, poziomy s/r, średnie itp są w folderze profiles? Rozumiem że wystarczy skopiować do nowej platformy stary folder profiles z bre?
Czy wszystkie ustawienia wykresów, poziomy s/r, średnie itp są w folderze profiles? Rozumiem że wystarczy skopiować do nowej platformy stary folder profiles z bre?
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."