mForex ECN (wcześniej BRE Forex)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
9%
Poza paroma minusami są ok
8
36%
Przeciętny
6
27%
Mają wiele wad
3
14%
Stanowczo odradzam
3
14%

Liczba głosów: 22

Awatar użytkownika
kaktus3000
Gaduła
Gaduła

Re: BRE Forex ECN

Nieprzeczytany post autor: kaktus3000 »

Po zmianie domeny na mForex nie mogę się zalogować do Mój Fx. Też macie z tym problem?

dominik88
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: dominik88 »

kaktus3000 pisze:Po zmianie domeny na mForex nie mogę się zalogować do Mój Fx. Też macie z tym problem?
Rozumiem, że zamiast zadzwonić/napisać do brokera , poleciałeś najpierw na forum :lol:

Ja takich problemów nie zauważyłem.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Ja też normalnie się zalogowałem. Sprawdź czy wpisujesz poprawnie dane. Login to numer konta, a hasło ustalałeś sam.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
DanielFX
Gaduła
Gaduła

Re: mForex ECN (wcześniej BRE Forex)

Nieprzeczytany post autor: DanielFX »

Prosiłbym o wdrożenie protokołu SSL ( HTTPS ) dla strony mforex.pl
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

DanielFX pisze:Prosiłbym o wdrożenie protokołu SSL ( HTTPS ) dla strony mforex.pl
Przecież jest wdrożony tam gdzie powinien (logowanie). Podoba się Wam nowa odsłona strony? :) Paskuda! :P
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam :)
cytrynek pisze:Przecież jest wdrożony tam gdzie powinien (logowanie). Podoba się Wam nowa odsłona strony? :) Paskuda! :P
Może nie "paskuda" ale IMHO przedtem było bardziej efektownie.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Wg mnie zyskała trochę na przejrzystości, a co do estetyki to cóż, są gusta i guściki :).

Dziś została wypuszczona nowa wersja platformy mForex. Do pobrania stąd:
http://mforex.pl/Media/Default/Instalac ... nstall.exe

Odnośnie platform mobilnych:
http://mforex.pl/nowosci/mforex-android ... wa-serwera
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
kaktus3000
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kaktus3000 »

dominik88 pisze:
kaktus3000 pisze:Po zmianie domeny na mForex nie mogę się zalogować do Mój Fx. Też macie z tym problem?
Rozumiem, że zamiast zadzwonić/napisać do brokera , poleciałeś najpierw na forum :lol:

Broker twierdzi, że wszystko jest ok, dlatego wolę podpytać na forum. Okazało się, że zrobiłem w międzyczasie aktualizację do Windows 8.1 i IE w wersji 11.0.1 nie przechodzi logowania (może się taka informacja komuś przyda) Na innej przeglądarce mogę się zalogować. Dzięki za informację o tym, że wszystko działa poprawnie.

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

kaktus3000 pisze:
dominik88 pisze:

Broker twierdzi, że wszystko jest ok, dlatego wolę podpytać na forum. Okazało się, że zrobiłem w międzyczasie aktualizację do Windows 8.1 i IE w wersji 11.0.1 nie przechodzi logowania (może się taka informacja komuś przyda) Na innej przeglądarce mogę się zalogować. Dzięki za informację o tym, że wszystko działa poprawnie.
Skorzystałem z nowego instalatora. Przeniesienie wszystkich plików konfiguracji powoduje "zawieszenie" aplikacji. Rada? Nie zamieniajcie tych plików, które krzyczą, że już tam są ;) Pozdrawiam.

P.S.
Co to jest Windows? ;)
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaciejWLKP »

Czy muszę odinstalować starą platformę bretrader by zainstalować nową mforex?
Czy wszystkie ustawienia wykresów, poziomy s/r, średnie itp są w folderze profiles? Rozumiem że wystarczy skopiować do nowej platformy stary folder profiles z bre?
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."

ODPOWIEDZ