ja w kwestii formalnej, dlaczego poniedziałek skoro ruchy zaczęły się w piątekmolmomas pisze:dzisiaj będzie czarny poniedziałek na giełdzie ;p
DayTrading: Poniedziałek 02.12.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.12.2013
eurojena jak widzicie?
takie, widzenie z h1 to moze 138.60 - ma 50 przeszli, w chmure weszli : https://www.tradingview.com/x/a0ksoxHm/
a z h4, moze nawet 137.60 ?
https://www.tradingview.com/x/9ABhHXTL/ tam ma50 idzie,
eny scenarios?

a z h4, moze nawet 137.60 ?

eny scenarios?
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
rzeźnik masakruje jednak E J lepszy pewnejszy do grania
Damian77 pisze:ja w kwestii formalnej, dlaczego poniedziałek skoro ruchy zaczęły się w piątekmolmomas pisze:dzisiaj będzie czarny poniedziałek na giełdzie ;p
wiem wiem,
myślę że dlatego że dziś można więcej zrobić na początku miesiąca co ważniejsi zrealizują zyski (wszyscy myśleli że na konie m-ca)
chyba
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
wnioskuję, że oberwałeś tasakiem od rzeźnikaNowy123 pisze:rzeźnik masakruje jednak E J lepszy pewnejszy do grania
- ForexTig3r
- Maniak
Podniecasz się tym chyba już co najmniej rok, jak stwierdzić fakt i z niego korzystać.Bemowo1 pisze:Ładne oandianom tydzień rozpoczęli. Niedługo będę mówił na nich dziki oandyjskie - ryją i ryją....
A, do tematu, kabel (niestety pociąg mi przez noc odjechał) mamy obecnie 5 podfal, kurs punktualnie dojechał do stacji 61,8. Niestety impuls jak dla mnie był za mocny i obawiam się, że po pokonaniu 61,8 możemy strzelić aż do 113%
Ktoś nie może się zalogować na xpuls?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Bemowo1 pisze:wnioskuję, że oberwałeś tasakiem od rzeźnikaNowy123 pisze:rzeźnik masakruje jednak E J lepszy pewnejszy do grania
w nocy ale tylko 20 pipsa odrobilem szybko lapiac tamata na R2 S i go spuscili na 68 z 68 50
napisz jak ejmana widziszNowy123 pisze:Bemowo1 pisze:wnioskuję, że oberwałeś tasakiem od rzeźnikaNowy123 pisze:rzeźnik masakruje jednak E J lepszy pewnejszy do grania
w nocy ale tylko 20 pipsa odrobilem szybko lapiac tamata na R2 S i go spuscili na 68 z 68 50

Jutro też jest dzień.
kk.dreamer pisze:Hej Rodacy. Ja tam czekam jak Audjpy odbije się niebawem od tl.
moglbys to narysowac ?
mi działa....ForexTig3r pisze:Ktoś nie może się zalogować na xpuls?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...