MT4 REMOTE

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
DonForex:-)
Gaduła
Gaduła

MT4 REMOTE

Nieprzeczytany post autor: DonForex:-) »

Witajcie,

mam nadzieję, że ktoś korzysta z aplikacji na androida: MT4 Remote i będzie w stanie mi pomóc :)

Otóż, zrobiłem wszystko (mam nadzieję) zgodnie z instrukcją: http://mt4remote.com/home/getting-started/

Włączam aplikację MT4 Remote na smartfonie i widzę swoje konto w Armadzie, wchodzę w nie, wszystko na bieżąco się aktualizuje jak cena się zmienia i wszystko mi się psuje jak otwieram w smartfonie wykres.
Na kompie zostawiam odpalonego MT4 z wykresem H1. Otwieram go w smartfonie i widzę wszystko tak jak na PC.
Problem pojawia się gdy w smartfonie chcę zmienić interwał. Zmieniam na M1 i w smartfonie nic się nie dzieje, za to na kompie otwiera mi się nowe okno z wykresem M1. Następnie nic już nie mogę robić na smartfonie ponieważ wyskakuje mi Connection error z informacją, że brak jest połączenia z Terminalem w MT4 na PC i, żebym sprawdził czy EA jest włączone.
Żeby sobie ułatwić to otworzyłem na kompie drugie okno z interwałem M1 i wtedy po uruchomieniu MT4 Remote mam do wyboru, który interwał chcę podejrzeć. Wybieram M1 jednak po jakimś czasie i tak wyskakuje Connection error.

Moje pytania:
1. Załączam screen z MT4 z kompa - wydaje mi się, że Strategia jest włączona, prawda?
2. Program podobno służy do zarządzania MT4 przez smartfona, tzn. że na smartfonie mogę np. przesuwać wszystkie horizontal lines widoczne na kompie (tak jak w załączniku)? Jeżeli tak to pytanie jak to zrobić?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.

z6yszko
Gaduła
Gaduła

Re: MT4 REMOTE

Nieprzeczytany post autor: z6yszko »

Nie sprawdzałeś logów strategii ani platformy?
Może tam wyskakują jakieś komunikaty?

Awatar użytkownika
DonForex:-)
Gaduła
Gaduła

Re: MT4 REMOTE

Nieprzeczytany post autor: DonForex:-) »

Nie ma nic konkretnego. W MT4 mam info, że EA załadowano z sukcesem a na smartfonie mam connection error.

-- ndz 01-12-2013, 17:19 --

Dołączam jeszcze screen EA z komunikatem który pojawia mi się na kompie.
Na smartfonie widzę napis Terminal not connected. Check if your EA is running.
Proszę o pomoc :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.

ODPOWIEDZ